Anastasija krenula da bodri dečka sa zastavom Srbije u rukama! „Neću da prognoziram i malerišem, samo se nadam najboljem!"

24.11.2022

18:45

0

Pevačica naglašava da su svi sjajno raspoloženi i jedva čekaju da počne „okršaj" Srbije i Brazila

Anastasija krenula da bodri dečka sa zastavom Srbije u rukama! „Neću da prognoziram i malerišem, samo se nadam najboljem!"
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović otputovala je na Svetsko prvenstno u fudbalu u Kataru, ne bi li „iz prvih redova" bodrila svog dečka Nemanju Gudelja.

Pevačica je prethodne večeri pristigla i nije stigla mnogo šta da obiđe, ali to joj je svakako u drugom planu.

Ono što joj je važno je da na utakmicu dolazi tačno na vreme. „Okršaj" između Srbije i Brazila samo što nije počeo, a Anastasija u moru tamošnjih ljubitelja „lopte" ide ka stadionu „Lusail" sa zastavom Srbije u rukama, ali i kačketom na kom je velikim slovima ispisano ime naše zemlje.

- Raspoloženje je savršeno. Svi su super raspoloženi, jedva čekamo početak utakmice i verujemo u našu reprezentaciju. Biće to sjajna utakmica, sigurna sam - počela je Anastasija za „Telegraf", pa dodala kako ipak ne bi da prognozira rezultate ili da na bilo koji način „izmaleriše" igru.

- Nadam se što boljem rezultatu. Naši momci će dati sve od sebe. Čula sam se sa Nemanjom, veruje u sebe i svoje kolege - kazala je ona, vidno uzbuđena zbog igre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike