Oglasio se Đani posle vesti o razvodu! Pevač ne krije koliko se zbog svega iznervirao

30.11.2022

13:55

0

Čim je čuo o čemu se radi, nije mogao a da ne prokomentariše čitavu situaciju

Oglasio se Đani posle vesti o razvodu! Pevač ne krije koliko se zbog svega iznervirao
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ubrzo nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da su se Slađana i Radiša Trajković Đani razveli, pevač je rešio da se oglasi i ujedno - stavi tačku na gradske priče.

On je tom prilikom naglasio da svoju suprugu voli najviše na svetu, te da je siguran da njih tako nešto neće zadesiti.

- To je neistina. Čuj, ja se razveo od moje Slađe? Volim je najviše na svetu - počeo je Đani za „Kurir", pa dodao da i kada bi poželeli da se razvedu, za tako nešto u stvari i nemaju vremena.

„Nema od toga ništa!"

- Ako se nešto neće nikad dogoditi, to je da ćemo se mi razvesti. I da hoću, nemamo vremena - zaključio je iznervirani pevač.

Slađa i Đani su, inače, već više od dve decenije zajedno, ali ovo nije prvi put da ih „prate" navodi o razvodu. Jednom prilikom - isto se šuškalo, a razlog tada navodnog razlaza bilo je to što „on mnogo troši pare".

– Ja sam u Turskoj bila sa decom i Đani me zove i kaže: „E, ljubavi, znaš li da sam slobodan? Razveli su nas.” Ja nikad bez njega nisam bila na odmoru, on je krenuo čovek da radi, to nam je prioritet. Ja sam rekla da neću ići na odmor i on meni kaže: „Pa zar ti nije žao da ne ideš sa decom i unukom na odmor?" - i ja tako odem. Tako da je svima bilo čudno što mi nismo zajedno na letovanju. Srela me je prijateljica i kaže da ja odlično izgledam i da sam nasmejana s obzirom na to da se razvodim. Drugarica pored mene je crkla od smeha kad je čula tu priču – pričala je Slađa za 24sedam, a kako je još odreagovala na tadašnje priče o krahu braka možete pročitati na našem portalu.

Slađana Trajković, ATAImages/ Stefan Tomašević
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike