Usred priča o razvodu oglasila se Đanijeva supruga: Čim ga jure žene, dobar je

01.08.2021

13:42 >> 16:11

0

Radišina žena u intervjuu za 24sedam objašnjava zbog čega njih dvoje nisu zajedno letovali, te ističe da bi svojoj ćerki poželela supruga kao što ga ona

Usred priča o razvodu oglasila se Đanijeva supruga: Čim ga jure žene, dobar je
Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Poznati bračni par Slađa Trajković i Radiša Trajković nedavno su proslavili 25 godina braka. Iako nisu ni slutili da će zajedno dočekati srebrnu svadbu, njihova ljubav je pobedila sve prepreke.

No uprkos idiličnom braku, pojavile su se spekulacije da je par na ivici razvoda zbog pevačevog rasipanja novca, te je ovim povodom ekipa 24sedam kontaktirala Slađu kako bi saznala da li je nešto uspelo da poljulja njihov odnos.

Antonio Ahel/ATAImages

Kako kaže, ovo je prvi put da ne letuju zajedno, te je to mnoge navelo da pomisle da u njihovom braku nije sve tako sjajno, ali su se očigledno prevarili.

– Ja sam u Turskoj bila sa decom i Đani me zove i kaže: „E, ljubavi, znaš li da sam slobodan? Razveli su nas.” Ja nikad bez njega nisam bila na odmoru, on je krenuo čovek da radi, to nam je prioritet. Ja sam rekla da neću ići na odmor i on meni kaže: „Pa zar ti nije žao da ne ideš sa decom i unukom na odmor i ja tako odem”. Tako da je svima bilo čudno što mi nismo zajedno na letovanju. Srela me je prijateljica i kaže da ja odlično izgledam i da sam nasmejana s obzirom na to da se razvodim. Drugarica pored mene je crkla od smeha kad je čula tu priču – govori Slađa i dodaje da sa Trajkovićem ljudski ne može ni da se posvađa:

Slađana i Radiša Trajković ATAImages/Antonio ahel

– Ja se sa Đanijem na javnom mestu nikada nisam posvađala. Ma ni kući se ne svađamo. Mi to jednostavno ne umemo. Ja kad hoću da se naljutim na njega, on počne da priča i ne mogu da budem ljuta. On je toliko dobar, da bih svojoj ćerki poželela ovakav brak kakav imam ja, ali teško u ovim vremenima. Ja sa njim jedino oko dece mogu da se posvađam, ali sve je to normalno. Ne znam šta je čudno ljudima što se mi volimo. Nije tačno da se razvodimo! Mi nikad bolje nismo živeli i baš smo srećni i volimo se. Sve to je jedna notorna laž. Da je istina, ne bih imala nikakav problem da kažem! – kaže Slađa za 24sedam i objašnjava da je Đani prema njoj i te kako pažljiv:

– On je prepažljiv prema meni. Cveće volim, ali ne preterano. Mnogo ima bitnijih stvari od ruže. Nekada reč znači mnogo više nego bilo koji poklon – dodaje Slađa.

Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Slađa nam je objasnila zbog epidemiološke situacije nije bilo srebrna svadbe, ali i da im je prioritet venačnje njihovog sina.

– 17. maja nam je bilo 25. godina braka, zbog cele ove situacije srebrne svadbe nije bilo. Neću ja tu ništa da slavim, a deci još ni svadbu nisam napravila. Sad ćemo zlatnu, pa valjda neće biti korone (smeh).

Uprkos brojnim pričama da je Radiša imao raznorazne afere, njihova ljubav je opstala, a pevač je svojim romantičnim gestovima dokazao da želi ceo život da provede kraj supruge.

Sigurno svi pamte onaj kada joj je sa tamburašima i buketom cveća došao na vrata i čestitao joj godišnjicu ljubavi.

Printscreen Instagram/djanimusic

– Pre pet, šest godina kad su me pitali da li je Đani švaleraš i kako ja regujem na to. Ja sam tada rekla: „Bolje da me vara sa ženom, nego sa muškarcem.” Znači da je on dobar, čim ga jure žene (smeh). Kakav je to čovek kad ga ne juri niko, znači da ne vredi ništa – kaže Slađa kroz smeh.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi