Danas ne kuvam! Slađa i Đani izašli da proslave 25 godina braka: On je divan suprug! (FOTO)

17.05.2021

16:53 >> 18:52

0

Pevač je iznenadio svoju nežniju polovinu buketom ruža i muzikom, a ona je za 24sedam ispričala koliko ju je ovaj gest oduševio

Danas ne kuvam! Slađa i Đani izašli da proslave 25 godina braka: On je divan suprug! (FOTO)
Copyright Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/M. M.

Bračni par Slađana i Radiša Trajković Đani danas proslavljaju 25 godina braka, te ljubavi, pažnje, smeha, suza – svega što jedna bračna zajednica podrazumeva. Kao pravi džentlmen, Đani je iznenadio svoju nežniju polovinu buketom ruža, a nije izostala ni dobra pesma kojom ju je rasplakao.

Naime, Trajković je pokucao supruzi na vrata sa muzikom i cvećem, a ovaj gest Slađu je oborio s nogu. Dok ga je grlila, ona je i zaplakala, a pevač je uz pratnju harmonikaša, pustio glas i zapevao joj hit Jašara Ahmedovskog, „Kad porastem ženiću te”.

Ovim povodom, ekipa 24sedam kontaktirala je Slađu i saznala kako će ovaj dan ljubavi proslaviti i da li je očekivala ovakvo iznenađenje od supruga.

– Stvarno nisam očekivala nikakvo iznenađenje. Đani je divan suprug! Ma, najbolji, uvek me oduševi –  rekla je Slađa za 24sedam, a na pitanje da li će ona danas muža častiti večerom ili će ipak godišnjicu ljubavi proslaviti uz vino u restoranu, ona nam je odgovorila:

– Danas ne kuvam (smeh). Otići ćemo u restoran.

Printscreen Instagram/djanimusic

Đani ne krije da ima suprugu „zlata vrednu”. Od prvog dana kada ju je ugledao, znao je da je ona žena njegovog života, a ono od čega je najviše strahovao jeste da će ga ostaviti ukoliko ga uhvati u prevari.

– Slađu sam upoznao u Prištini. Tu su izbijale varnbice i tako je sve počelo. Ona se bavila pevanjem. Svi su se okretali za njom. Nikad nisam sumnjao u njenu ljubav. Da nije bilo nje, ne znam gde bih završio. Nema dana da mi nismo pričali, ne svađamo se – ispričao je Đani u emisiji ,,Premijera – Vikend specijal” jednom prilikom, a zajedničkim fotografijama je nebrojeno puta pokazalo koliko je voli i koliko je srećan pokraj nje: Daj Bože da svako ima ženu kao ja! Samo neka svi razmisle sa kim žive i ko koga vole. Volite se, familijo i čuvajte koga imate pored sebe – poručio je uz selfi sa suprugom Đani pre nekoliko meseci.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike