Kao u "Žikinoj dinastiji": Đani peva zajedno sa unukom (VIDEO)

17.11.2022

11:39

0

Folker je ležao sa starijim unukom na krevetu, a onda mu pevao stari popularni hit „Ja vragolan i moj deda“

Kao u "Žikinoj dinastiji": Đani peva zajedno sa unukom (VIDEO)
radisa_trajkovic_djani - Copyright Printscreen „Sceniranje" Kurir TV

Pevač Radiša Trajković Đani ostvaren je na svim poljima - i kao tata, deda, suprug, a suvišno je i govoriti o njegovoj veličini u svetu muzike. Osim što voli da zabavlja sve ljude oko sebe, folkeru neizmerno zadovoljstvo pričinava vreme provedeno sa unucima. 

Jedan od takvih trenutaka, folker je podelio sa pratiocima na Tik Toku, a neki od fanova su u komentarima ostavljali poruke da bi voleli da im je on deda.

Naime, dok je ležao na krevetu kraj svog prvog unuka Nikole, Đani je pevao numeru „Ja vragolan i moj deda“, a mališan se sve vreme smeškao, klimao glavom i gledao u kameru. 

Familijo, bravo za vas dvojicu, Želim da mi Đani bude deda, Isti deda, Samo tako i nikako drugačije - bili su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Ovaj trenutak je mnoge čak i asocirao na avanture koje su Milan i Žika sa unukom Mišom doživljavali u kultnoj seriji „Žikina Dinastija.“

Podsetimo, Slađa i Đani imaju dva unuka. Njegov stariji sin Miloš i snaja Nina su mu podarili unuka Nikolu, dok je od mlađeg Marka i snaje Minje dobio Lava. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike