Devojka Darka Lazića o pevačevim porocima i kako je sve to prihvatila njena porodica: Otkrila i kako se slaže s njegovom decom!

29.11.2022

08:05

0

Katarina tvrdi da folker, ma šta ko pričao, ima mnogo više vrlina nego mana i da njeni to vrlo dobro znaju

Devojka Darka Lazića o pevačevim porocima i kako je sve to prihvatila njena porodica: Otkrila i kako se slaže s njegovom decom!
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Darko Lazić već izvesno vreme uživa u ljubavi s Katarinom, koju poznaje već dugi niz godina i s kojom je svojevremeno već bio u vezi. Njeni roditelji folkera dobro znaju i u izbor joj se, kaže, uopšte nisu mešali, niti im smetaju Darkovi poroci o kojima se često pričalo i pisalo.

Ona tvrdi da se on promenio i to na bolje, te da između njenih i Lazića vlada samo harmonija, kao što je i uvek.

- Moji Darka poznaju 13 godina i nikad nisu bili protiv toga da se viđamo. On ima više vrlina nego mana, ali nikad se nišu mešali u moj izbor - istakla je Katarina, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a ona nastavlja o tome koliko joj prija to što je obnovila vezu sa Darkom.

Darko Lazić s devojkom, Instagram printscreen/darkolazicofficial
 

„Imamo podršku porodice!"

- Podržavaju nas u svakom smislu i mislim da je to jedino važno. Darko se jeste promenio, to vidim na njemu i drago mi je zbog toga - ispričala je ona za pomenute medije, a zatim se prisetila i kako je njihova veza nekada izgledala.

- On je dolazio kod nas tada, spavao je, jeli smo zajedno, provodili po ceo dan. Ja se slažem s njegovom decom kao da su moja. Nema razloga da bude drugačije - objasnila je fitnes instruktorka.

- Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka joj je vaspitačica i zna sa decom. Moju čuva kad dođu, a imaćemo, nadam se, jednog dana i svoju. Ona sad brak zamišlja samo sa mnom... Katarina se u kuhinji snalazi kao da se tamo rodila! Ona mi sad mesi slavski kolač, sve zna da sprema, a ljudi misle da je još jedna fitnes instruktorka koja nema pojma o životu. Imaju predrasude svi prema nama, ali uverićemo ih sve da su stvari drugačije - nadovezao se pevač koji, prema daljim navodima, želi da je iznenadi kupovinom luksuznog stana u Novom Sadu, ne bi li se što pre skućili. Trenutno, žive pod kirijom.

- Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Neću da se vraćam na mesta koja me podsećaju na bivše i slično. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Sad čekamo da se zgrada završi. Tu ćemo da se skućimo. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata - tvrdi on.

Darko Lazić s Katarinom, 24sedam / M. M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike