Letela je kao bubanj! Nada Topčagić zamalo nije ubila dadilju: Pokrala me je, a ja sam je gurnula niz stepenice

06.09.2022

08:25

0

Pevačica nije imala sreće sa kućnim pomoćnicama - potkradale su je, a njenog sina ostavljale gladnog

Letela je kao bubanj! Nada Topčagić zamalo nije ubila dadilju: Pokrala me je, a ja sam je gurnula niz stepenice
Nada Topčagić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Život javnih ličnosti sa sobom nosi jedno veliko breme, a pevačica Nada Topčagić otkriva sa kakvim se sve neprilikama suočavala želeći da uskadi privatno i poslovno.

Da kuća ne bi bila zapostavljena dok je ona na turnejama, angažovala je dadilju i spremačicu koja ju je potkradala, a njenog sina ostavljala gladnog. Iako je kako kaže, prema njima bila krajnje velikodušna i galantna, nanele su joj neviđenu štetu, a jednu je u besu želela da liši života. 

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

- Nisam imala sreće s dadiljama i kućnim pomoćnicama nikada. Imalo se para u to vreme. Radilo se dosta, krv smo pišali da zaradimo. Nema gde nismo putovali, ostajali mesecima. Morala sam tada da unajmljujem žene da mi pomažu. Imala sam jednu kućnu pomoćnicu, tada sam sam bila u Kanadi na turneji. Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela - kaže Nada.

Dadilju je po povratku svugde tražila, ali od nje ni traga, ni glasa.  

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

- Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem - priseća se Nada i dodaje:

- Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček. Kažem ja njoj: „Koju Novu godinu, stani, sve ti j*bem.” Ona je počela da beži iz stana s punom torbom - kaže Topčagićeva i kaće da je tu pomoćnicu pretukla: 

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

 

- Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam doček jer sam nju nalupala - završava iskrena Nada.

Ja sam srpski Mik Džeger, on je lud kao ja

Nada priznaje da ne bi volela da je u ovom vremenu započela karijeru, te je sebe uporedila s Mikom Džegerom zbog istog temperamenta i energije.

- Mlade koleginice danas slabo cene starije. To te sada preskače. Mnoge pevačice danas ne bi mogle da prođu te audicije gde je bio Mile Bogdanović, Belobrok, Jašarević u žiriju. Ima stotine pevača sada u mesecu. Ja ne bih volela da danas počinjem karijeru. Divim se pevaču koji može da stoji na sceni dva sata i peva. Ja sam kao Mik Džeger na sceni, on je lud kao ja, ja sam takva, to sam ja, on upada u publiku kao ja - priča Topčagićeva za Republiku.rs

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike