Nada Topčagić uvek nosi pljosku sa sobom: To joj popravi raspoloženje, a otkrila zašto joj ga mlađe kolege uvek pokvare!

05.10.2022

14:40

0

Pevačica ne krije da voli da popije, ali isključivo sa kolegama koji su bliži njoj po godinama

Nada Topčagić uvek nosi pljosku sa sobom: To joj popravi raspoloženje, a otkrila zašto joj ga mlađe kolege uvek pokvare!
zorica_brunclik_28062022_0341 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nada Topčagić važi za dobro raspoloženu ženu, kojoj je život pesma. Naravno, kao i svako drugi, tako i ona ima svoje loše momente, ali je sada otkrila recept kojim se vodi da bi sebi odmah popravila raspoloženje.

Kako je ispričala, ona uvek nosi sa sobom punu pljosku domaće rakije.

- Davnih godina sam malo više pila. Znate već kakva je estrada, snimanja su non-stop, svi se znamo, sednemo okupimo se i tako, uz priču, zapijemo se. Nikad niko nije pravio probleme, uvek je dobro raspoloženje, pesma i smeh - priča Nada i nastavlja:

- Nikad nisam ni pravila probleme na snimanjima zbog pića, samo sam bila besna što nas starije pevače diskriminišu, pa čekamo svoj red po pet sati. Nikad nisam imala fazu da popijem i ne znam šta radim.

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

Ona je potom ispričala kako se pročulo po estradnim kuloarima da nosi pljosku.

- Sećam se da su me koleginice ogovarale kad su primetile da sam na jednom snimanju nosila pljosku sa sobom. Prvo, kad popijete iz pljoske, ne možete da popijete ne znam ni ja koliko količinski. Pljoska je mala, nije ni kao čokanjče. Onda su počeli da kruže tračevi, ali ja sam ih pobedila tako što sam se izdigla iznad situacije. Oni pričaju jedno, ja radim drugo i nikad nisam imala problema - kaže pevačica i otkriva da je i na vesljima koja je radila uz sebe imala "druga":

- Nosila sam pljosku i na veselja kad radim. Nisam mogla da radim svadbe, a da se pre toga ne zagrejem. Nekako se čovek opusti, živi smo ljudi, šta je problem? Umela sam da popijem i pred emisije, pred snimanja, ali uvek s merom. Znate, ja nisam kao ove pevačice što idu da gostuju i lažu kako vode zdrav život, a ovamo su poročne, rasturaju porodice i slično. Znam ja sve, dugo sam na estradi. Ako hoćeš da popiješ ili zapališ, zapali. Niko ti ne brani, ali nemoj da lažeš.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić

Nada kaže da je bliska samo sa kolegama koji su bliži njenoj generaciji zato što se mlađi foliraju.

- Ja se, recimo, više družim sa starijim kolegama nego s mlađim. Čudne su ove mlađe generacije. Još imam snage više od njih za sve i u svakom smislu. Mogu da odradim nastup isto kao i oni, da ne trepnem što se energije tiče. Samo mi je mana što ponekad imam tremu, ali to se ne vidi posle nekoliko čašicu! Svi se nešto foliraju, kod mene toga nema i zato me narod voli - rekla je pevačica, kako prenosi „Republika“.

Nada je ispričala da na Tari ima kuću od 150 kvadrata, pa da deli turšiju, domaću rakiju i voće kolegama kad joj dođu u posetu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić

- Ja na Tari imam svoj mir i u Beograd se spuštam samo kad imam posla. Zamrzivači su uvek puni. Pa ja ovde tri puta godišnje berem boraniju, imam neprskane jagode i sigurno 100 tegli džema. Samo pravim i delim, ja ako pojedem jednu teglu godišnje. Kad dođu kolege, sednemo lepo, družimo se, a kad krenu, uvek spakujem da imaju. Takva sam uvek bila, nisam namćor - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti