Miša Grof ludi zbog Nikolinine odluke da proda vilu: Brilijante i umetnine smo zalagali za nju, uloženo je preko tri miliona evra!

01.10.2022

07:32

1

Autor: Marija Mitić

Svekar voditeljke sumnja da ona želi da zaradi još više novca od ove nekretnine

Miša Grof ludi zbog Nikolinine odluke da proda vilu: Brilijante i umetnine smo zalagali za nju, uloženo je preko tri miliona evra!
Miša Grof i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Već danima se priča i piše o odluci Nikoline Pišek da proda vilu koju je izgradila zajedno sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Radi se o nekretnini u zagrebačkom naselju Šestine, koja se u oglasu cenila na 1.700.000 evra, a otac pokojnog istoričara Viktor Ristović ne može da dođe sebi zbog odluke koju je njegova snaja donela bez dogovora sa njim.

- Ne mogu da verujem, pa toliko košta samo nameštaj, instalacije, klima-uređaji i aparati koji su postavljeni u toj kući - šokirano je rekao najbogatiji srpski antikvar i otkrio koliko je novca uloženo u njihovu kuću.

Antonio Ahel/ATAImages
Miša Grof

- Znam koliko je novca moj sin Vidoje uložio u tu kuću, pa ja sam mu davao novac. Dao sam mu skupocenu kolekciju koju je prodao, on je prodao svoju kolekciju slika… Majka mu je dala brilijante koje je ona od svoje majke nasledila, deo babinog nakita je prodao i uložio u vilu u Zagrebu - tvrdi Miša Grof i ističe da je nakon smrti sina sve izgubilo pravu vrednost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina i Vidoje Ristović

- U tu kuću je sigurno uloženo oko tri miliona evra. Ne znam da li se prodaje, sada sam od vas čuo za to. Moraću da proverim na koga se uopšte vodi ta kuća, ne znam više ni šta se vodi od imovine na mene, a šta ne. Nakon Vidojeve smrti sve je izgubilo vrednost. Nekada sam bio bogat, a sada ni to moje bogatstvo ništa ne znači. Moguće je da je Nikolina u oglasu napisala jednu sumu, a da zapravo planira da zaradi mnogo više od prodaje te nekretnine - završio je Ristović za Alo.

Podsećanja radi, oglasa za luksuznu nekretninu na sajtu za oglašavanje više nema, pa se postavlja pitanje da li je Nikoina odustala od prodaje ili je već, kroz par dana pronašla kupce. Više o svemu tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike