Kao sav normalan svet: Anđelina Džoli uhvaćena sa ćerkom u marketu, a zbog jedne stvari je njena naslednica svima misterija (FOTO)

02.11.2022

18:41

0

Kako i priliči, bile su ležerno obučene za ovu aktivnost

Kao sav normalan svet: Anđelina Džoli uhvaćena sa ćerkom u marketu, a zbog jedne stvari je njena naslednica svima misterija (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumica Anđelina Džoli se nedavno vratila u Los Anđelesu, nakon što je neko vreme provela u Pakistanu kao izaslanica Ujedinjenih nacija za izbeglice.

Deca su joj očigledno veoma nedostajala, pa je tako uhvaćena sa ćerkom Vivijen (14) sa kojom je bila u kupovini namirnica u jednom marketu.

One su bile ležerno obučene za ovu priliku, glumica je nosila velike, crne naočare, dok je Vivijen imala masku na licu.

Profimedia
Anđelina Džoli sa ćerkom Vivijen

 

Inače, upravo je s njom Anđelina najčešće viđena u javnosti, iako se o njoj najmanje piše. Ona i njen brat blizanac Noks rođeni su na francuskoj rivijeri, u Nici, a Noks je na svet došao minut ranije od svoje sestre. 

Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Upravo su njihove fotke Anđelina i Bred prodali magazinu People i Hello! za 15 miliona dolara i novac iskoristili za svoje dobrotvorno udruženje. Blizanci se školuju kod kuće, a čini se da nastavljaju filantropskim i humanitarnim stopama svoje majke.

Iako par možda nije hteo da deca idu njihovim, glumačkim stopama, i Noks i Vivijen već su se okušali u tome. Tako je ona glumila mladu princezu Auroru u filmu "Maleficent" (gde se pojavila zajedno s majkom), a Noks je dao svoj glas liku Ku Ku u filmu "Kung Fu Panda 3".

Vivijen nazivaju i najtajanstvenijim detetom ovog para.

Inače, proteklih nekoliko meseci, nikada se ovoliko nije pisalo o odnosu Breda Pita i Anđeline Džoli. Naime, nakon što su se razveli 2019. godine, ne prestaju da se povlače po sudu, a nedavno su u javnost isplivale informacije koje su zgrozile sve one koji su mislili da je brak ovo dvoje glumaca bio i više nego savršen. Realno gledajući, tako je i izgledao.

Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Naime, nakon što je Džoli prijavila Breda FBI-ju za porodično nasilje i otkrila da ju je na letu avionom 2016. godine udario, prignječio joj lice u WC-u o zid, te joj ostavio modrice na telu, sada ga je optužila i da je nasilnik nad decom. Naime, glumica tvrdi da je njen bivši suprug pokušao da uguši jedno njihovo dete, najverovatnije najstarijeg usvojenog sina Medoksa.

- Sva deca su bila uplašena. Anđelina je povredila lakat i leđa, a jedno dete je Bred pokušao da uguši, te mu je uz to zadao i udarac u lice - tvrde izvori bliski Anđelini, dok oni s Bredove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Navodno je sve vreme leta Bred bio jako pijan, te je Anđelinu polio pivom, a polivao je i svoju decu crvenim vinom. Anđelina želi da se ponovo povede istraga o tome da li je Bred sposoban da odgaja decu, ne bi li puno starateljstvo pripalo njoj. Inače, par se još uvek sudi zbog imanja u Francuskoj i njihove vinarije, a čini se kako tu kraj sagi razvoda neće biti kraj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike