Ovako je Popović stvarno nekad pričao o Nedi! Tad ju je njegova majka htela za snaju: Ja nju ne da volim, nego obožavam!

05.11.2022

21:56

0

Ukradenova je kod njega uvek budila divljenje

Ovako je Popović stvarno nekad pričao o Nedi! Tad ju je njegova majka htela za snaju: Ja nju ne da volim, nego obožavam!
Copyright Saša Popović Printscreen ,,Zvezde Granda"

Neda Ukraden je nedavno javnosti predstavila svoju knjigu u kojoj je, između ostalog, ispisala i kako joj se Saša Popović svojevremeno udvarao. Brojne detalje te ljubavi prenela je na papir - kako joj je dolazio u Sarajevo u četiri ujutro, jurio je, radio razne stvari samo da je vidi, dok on tvrdi da nije baš bilo tako. Ubrzo, međutim, isplivao je njegov intervju za tamošnji „AS" iz osamdesetih, prenosi „Kurir", u kom je on sam ispričao - da je Neda uvek bila žena kojoj se divio, te da za njenu lepotu čak i nema reči.

- Ona je žena kojoj sam se uvek divio, naravno, mislim na fizički izgled. Žene poput nje su me oduvek fascinirale, ali tajno... Nemam reči za njenu lepotu, ženstvenost, neposrednost. Mnogo je žena prošlo kroz moj život, lepe, popularne, šta ja znam kakvih, ali kao ona... - govorio je tada Popović, pa otkrio kako joj je za rođendan kupio brdo cveća.

Tada, takođe, svi su se čudili „otkud Brenin harmonikaš s Nedom, budući da se Brena i Neda nisu baš gotivile" u tom periodu. On tome, pak, nije davao na značaju.

„Majka mi je zaplakala od sreće kada ju je videla!"

- Ja Nedu ne da volim, to je malo reći, ja je zapravo obožavam. I, verujte, nema šta za nju ne bih učinio. Recimo, kad je dolazila u moju kuću, na poziv moje majke Branke, koja Nedu obožava, znate koji je to prijem bio! Bila je okružena neviđenom pažnjom. Moja majka je od sreće plakala, veli: „E, moje dete, kad bi mi ova žena bila snajka..." Njoj treba neko ko će da bude stalno uz nju. Onako krhku i lepu, volim je, verujte, kao nikoga - pričao je Popović, prenose pomenuti mediji, a on je istakao kako bi je i oženio.

- Mislim da ćemo se venčati. Divna je, iako je mnogo godina razvedena i slobodna žena, nije imala nekih ljubavnih afera, nikada, zaista. Bez obzira na svu moju ljubav, mora se priznati da je to jedina i prava dama estradnog neba.

Za razliku od Saše, sa druge strane, Neda je tada bila značajno tajanstvenija.

- Lepo mi je, to napišite, imam veliku podršku od tog čoveka, pažljiv je, zabavan... Čuće se kad bude vreme - kratko je tada ona prokomentarisala čitavu priču.

Neda Ukraden, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike