Neverica! Isplivala fotografija Nede Ukraden od pre četiri decenije: Pevačica neprepoznatljiva sa crnom kosom i šiškama (FOTO)

04.11.2022

19:58

0

Danas se farba u nešto svetliju nijansu, a podvrgla se i estetskim korekcijama radi lepšeg izgleda

Neverica! Isplivala fotografija Nede Ukraden od pre četiri decenije: Pevačica neprepoznatljiva sa crnom kosom i šiškama (FOTO)
Neda Ukraden - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Neda Ukraden ponosno gazi osmu deceniju, a bez preterivanja se može reći da pleni izgledom gde god da se pojavi, a mišljenja mnogih su da izgleda bolje nego ikada

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se pevačicina fotografija, stara skoro četiri decenije. Naime, na pomenutoj objavi, Neda je u kupaćem kostimu i sa cvetom u kosi, a tada je, 1984. godine, pozirala za naslovnu stranu jednih novina.

Tada je Neda imala crnu kosu do ramena i šiške zbog kojih bi je mnogi jedva prepoznali, a ono što je svakako za pohvalu jeste vitka linija koju se trudi da i danas održava.

Ono što je evidentno jeste da Ukradenova i te kako brine o svom izgledu, a pored skupocenih tretmana, ona se podvrgla i estetskim korekcijama, kako bi izgledala savršeno.

Podsetimo, nedavno je svetlost dana ugledala i Nedina autobiografija pod nazivom Zora je svanula, kako glasi i hit kojim se proslavila. U knjizi, pevačica je ogolila dušu, pričala o brojnim usponima i padovima u karijeri, kolegama, ali i ljubavnim igrarijama i brodolomima.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike