Bekvalčeva kad uhvati bidermajer - o tome se priča: Pevačica skakala od sreće, a orila se „Baš je dobro biti ja" od JK! (FOTO)

20.10.2022

22:54

0

Sve se desilo pred nastup njene koleginice na jednoj modnoj reviji - mnogi se već uveliko šale i kako je „na pragu braka broj četiri"

Bekvalčeva kad uhvati bidermajer - o tome se priča: Pevačica skakala od sreće, a orila se „Baš je dobro biti ja" od JK! (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Brojne poznate ličnosti su se okupile večeras na jednoj reviji u Beogradu, brenda koji je pre nekoliko godina dobio i svoju prvu prodavnicu u ovom gradu. Pored brojnih imena iz sveta mode, pojavila su se i ona glumačka, kao i pevačka, među kojima su bile sestre Bekvalac, Nataša i Kristina, te Jelena Karleuša koja je i nastupala na pisti. 

Sudeći po njenim Instagram „storijima", nema kome nije zastao dah pošto su je u ogromnoj, pink cipeli na štiklu izgurali u sam centar dešavanja. Međutim, taj trenutak ubrzo je zamenjen novim hitom. 

Naime, ona je prošetala do kraja piste s bidermajerom u ruci, a kada ga je bacila među okupljene, Nataša Bekvalac je skočila sa svoje stolice i uhvatila ga. Ovo je ispraćeno vriscima, ovacijama, a Bekvalčeva je i sama skakala od sreće. 

Nataša Bekvalac, Instagram screenshot / bekvalceva
 

Na društvenim mrežama su ubrzo osvanuli brojni snimci potpisani rečima: „Udaje se četvrti put", „ovo je najekskluzivniji video večeri", „Nataša je uvek bila najjači lik"... Nije tajna da pevačica često i sama „uđe u vozić" šala akonto njenih udaja. 

Iako ovo nije naznaka da će ponovo „stati na ludi kamen", jasno je da se provela, narodski rečeno, kao na svadbi. Takođe, zajedno sa JK, napravila je i neviđeni šou. 

Netaša Bekvalac, Instagram screenshot / bekvalceva
 

Do sada, podsetimo, tri puta je izgovorila sudbonosno „da", ali joj nijedan brak nije uspeo. Iz prvog s Dačom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, a iz poslednjeg još jednu naslednicu, Katju, kojima je maksimlano posvećena. Često ume da istakne da joj samoća ne smeta, a nedavno je na to i dodala kako je ovo „već četvrta godina kako nije napravila nijednu grešku, na koje je navikla, pa joj malo nedostaje ta zona komfora". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike