Nataša Bekvalac potresena slučajevima porodičnog nasilja: Povratila sam kada sam to videla! (FOTO)

29.10.2022

13:52

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je objavila fotografije sa članovima svoje porodice i svima poslala jaku poruku

Nataša Bekvalac potresena slučajevima porodičnog nasilja: Povratila sam kada sam to videla! (FOTO)
n3 - Copyright Printscreen BlicTv

Slučajevi porodičnog nasilja u Srbiji, koji su poslednjih dana obišli medije, uzdrmali su i potresli čitavu javnost. Među njima je i slučaj nasilja nad malim detetom, ali i devojke u parku, a na ove snimke nije ostala imuna ni pevačica Nataša Bekvalac.

Ona se u svojoj poslednjoj objavi na Instagramu osvrnula na potresne slučaje za nama i poslala svima jaku poruku.

- Jako sam potresena ovih dana. Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu, vrištala sam. Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla, a uvek imam kao nesto preče... A ništa nije preče od porodice. Nekako sam posle svega što sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad. Molim vas prijavite. Molim vas ne ćutite. Molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas, a da "to nije vas problem". Eto, molim vas... I volim vas. Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni... I niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni - napisala je Nataša uz fotografije sa svojim roditeljima i sestrama.

 

 

-  Retko objavljujem slike mame i tate jer ne vole. Sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga, volim vas - istakla je Bekvalčeva u okviru svoje objave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike