Hit prepiska Nataše Bekvalac sa muškarcem! Zaprosio ju je da bi "skinuli kletvu" sa sebe, a njena reakcija sve govori (VIDEO)

12.11.2022

09:52

0

Nepoznati muškarac je pevačici pisao na Instagramu, a onda je prepiska postala viralna

Hit prepiska Nataše Bekvalac sa muškarcem! Zaprosio ju je da bi "skinuli kletvu" sa sebe, a njena reakcija sve govori (VIDEO)
Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nataša Bekvalac je poznata po tome da voli da se šali na račun svog ljubavnog života, te toga što iza sebe ima tri propala braka. Tako je i sada bio slučaj kada joj je nepoznati muškarac slao poruke u kojima joj je predložio da se venčaju, a ona odmah pristala!

Naime, on joj je objasnio da mu je svaka veza propala, a kako je njoj to slučaj sa brakovima, možda treba da se vere kako bi "skinuli kletvu" sa sebe.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

- Iz dana u dan ja počinjem da verujem da si ti moja srodna duša, nisam se razvodio kao ti, ali svaki odnos mi se sje*o. Zato mislim da je najbolje da ja tebe sada verim, ti da pristaneš i kao sudar dva baksuza možda skine ovu kletvu koja je evidentno bačena na nas - piše u poruci koju je Nataši poslao muškarac, a zatim je stigla i fotografija vereničkog prstena.

Pevačica je očigledno bila oduševljena njegovim rečima, pa je odmah pristala, a njen odgovor je mnoge nasmejao.

- Četvrta sreća. Daa! - napisala je pevačica.

Snimak prepiske objavljen je na TikToku i već ima brojne preglede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike