Fotografija Lepe Brene i Gorana Bregovića stara više od 30 godina: Tada su svi mislili da su u vezi

13.11.2022

23:31

0

Ova uspomena je nastala tokom letnjeg perioda 1984. godine

Fotografija Lepe Brene i Gorana Bregovića stara više od 30 godina: Tada su svi mislili da su u vezi
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Na jednoj Instagram stranici koja neguje uspomene estradnih umetnika osvanula je fotografija Lepe Brene i Gorana Bregovića, koja je stara više od tri decenije. 

Period velikog prijateljstva kada je Brenina karijera išla uzlaznom putanjom, dok je Brega takoreći bio na vrhuncu karijere. 

Na pomenutoj fotografiji, nastaloj 1984. godine, Brena i Brega su pozirali sa jagnjetom, a u njihovom društvu je bio još jedan prijatelj, koji javnosti nije poznat. 

 

 

Ako je suditi po odevnim kombinacijama fotografija je nastala tokom leta, a Bregović je nosio žuti šorts i belu košulju, a uz svoju prepoznatljivu frizuru, nosio je i naočare za sunce.

Brena je, bila u mornarskom izdanju. Obukla je beli kratak šorčić i majicu na plavo-bele pruge, a nosila je i decentan nakit, zlatne alke na ušima i tanku narukvicu, što je i danas posebno u trendu.

Podsetimo, u javnosti se takođe spekulisalo da su se Brena i Brega potajno voleli, da joj je on donosio cveće i bobonjenje, ali sve je ostalo na navodima, jer nikakvih dokaza nije bilo, niti su o tome nekada njih dvoje pričali.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike