Detalji veze Breninog sina i mlade pevačice: Proslavili sami krsnu slavu Živojinovića, a onda isplanirali putovanje!

25.11.2021

19:45

0

Mladi Viktor je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu, a utehu je našao u atraktivnoj koleginici njegove majke

Detalji veze Breninog sina i mlade pevačice: Proslavili sami krsnu slavu Živojinovića, a onda isplanirali putovanje!
lena colak, viktor zivojinovic, lepa brena - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel, Printscreen Instagram/viktorernest

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene ne voli da se ističe u medijima, ali je njegov ljubavni život stalno u žiži javnosti. Naročito je njegova veza, a posle i raskid sa Sandrom Miljaković, bila i te kako ispraćena u medijima, a sada bi ponovo mogao da se nađe na naslovnim stranama. Naime, kako 24sedam saznaje, ljubav između Viktora i mlade pevačice Lene Čolak postaje sve čvršća, pa će se uskoro naći i na zajedničkom putovanju. 

Izvor blizak paru ispričao je za 24sedam da su se strasti između Viktora i Lene nedavno razbuktale i da sve manje kriju vezu. Kako je nedavno završio vezu sa Sandrom, Viktor nije želeo da se odmah piše o njegovim novim ljubavnim avanturama, jer zvanično još nije potvrdio raskid. Lena, s druge strane, beži od toga da priča o novoj romansi, kako se u javnosti ne bi govorilo da je s njim iz koristi.

Pre nekoliko dana u kući Živojinovića proslavljena je njihova krsna slava Aranđelovdan, a Brena i Boba nisu bili tu. No, Viktor se pohvalio da je tradicionalno pripremio sarmu i da je presekao kolač, a kako smo saznali, jedina gošća koja se te večeri našla u njihovom domu bila je upravo Lena Čolak.

Pored toga, poznato je da se Čolakova druži i veoma je bliska prijateljica sa Anastasijom Ražnatović i njenim dečkom Đorđem Kuljićem, te smo saznali da su se prve strasti između novopečenog para rodile tokom njihovih zajedničkih izlazaka.

Dan posle slave je Lena, kako smo saznali, odmah otputovala na odmor, a na njenom nalogu na Instagramu tek sada je počela da objavljuje fotografije i snimke gde se nalazi. Ona je trenutno u Dominikanskoj Republici, a čini se da čeka upravo Viktora da joj se pridruži, sudeći po storiju koji je objavila.

- Dok čekam najvoljeniju osobu, malo slušam talase - napisala je Lena.

Instagram printscreen/lenacolak
 

Podsetimo, mnogi su mislili da će Viktor i Sandra stati na ludi kamen, ali se to nije desilo. U javnosti se spekulisalo da je razlog za njihov raskid bio taj što se navodno Brena umešala jer joj se nije dopalo Sandrino ponašanje, ali i to što je Viktor navodno još uvek želeo da "luduje".

Viktor Živojinović sa devojkom, Foto: A.A./ ATAImages
 

Iako Viktor i dalje prati bivšu devojku na društvenoj mreži Instagram, Sandra je njega otpratila. Da definitivno nisu odavno zajedno, govori i to što je Sandra često objavljivala snimke sa Živojinovićem, ali i njegovim psom koga obožava, ali to više nije slučaj.

Inače, još uvek nije poznato da li je Viktor upoznao roditelje sa novom izabranicom, te smo ga pozvali za komentar, kao i Lenu, ali nisu odgovarali na naše pozive.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike