Ćerka Džonija Depa se oglasila prvi put nakon suđenja Amber Herd i njenog oca: Otkrila razlog zašto ih nikada nije pomenula

19.11.2022

17:51

0

Kako je istakla, tokom njene dosadašnje karijere su je svi definisali prema muškarcima koji su u njenoj blizini

Ćerka Džonija Depa se oglasila prvi put nakon suđenja Amber Herd i njenog oca: Otkrila razlog zašto ih nikada nije pomenula
Lili Rouz Dep, Džoni Dep, Amber Herd - Copyright AP/Vianney Le Caer

Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, prvi put je progovorila o suđenju njenog oca i njegove bivše supruge Amber Herd.

Ona nije želela da se oglašava o ovoj situaciji, a za to je imala čvrste razloge koje je obelodanila u jednom intervjuu. Kako je rekla, smatrala je da ima pravo svoje misli da zadrži za sebe.

- Kada nešto što je tako privatno i tako lično odjednom postane i ne baš tako lično, osećam da imam pravo da svoje misli zadržim za sebe - rekla je Lili Rouz Dep, pa nastavila:

AP/Joel C Ryan
Lili Rouz Dep

- Takođe, smatram da nisam ovde da bih odgovarala za bilo koga i osećam da su tokom većeg dela moje karijere ljudi zaista želeli da me definišu prema muškarcima u mom životu, bilo da se radilo o članovima moje porodice ili momcima s kojima sam bila, šta god. Stvarno sam spremna da me prosuđuju zbog stvari za koje sam sama zaslužna.

Podsetimo, Džoni Dep je počeo da se zabavlja sa Amber Herd kada se razveo od Vanese Paradi, što se desilo juna 2012. godine. Lili Rouz je sada opisala i kako je izgledalo njeno detinjstvo.

- Znam da moje detinjstvo nije izgledalo kao svačije detinjstvo i da je to vrlo posebna stvar s kojom se treba nositi, ali to je takođe jedina stvar koju znam. Moji roditelji su štitili mog brata Džeka i mene od svega toga koliko god je to bilo moguće. Odgojena sam na način koji me naučio da je privatnost nešto što je jako važno zaštititi - priznala je ona.

Profimedia
Amber Herd i Džoni Dep

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd trajalo je od aprila do juna ove godine. Ona je, podsetimo, napisala tekst za "Vašington Post" u kom je otkrila da je bila žrtva porodičnog nasilja, a iako nije imenovala Depa, svi su odmah povezali da se o njemu radi. 

On ju je tužio za klevetu i pobedio u ovom slučaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike