Raskalašni život Džonija Depa: Mesečno trošio dva miliona, poseduje 14 vila, dvorac, jahtu i 45 luksuznih automobila!

04.06.2022

08:02

4

Glumac je u jednom periodu upao u finansijske probleme i za to pokušao da okrivi druge ljude

Raskalašni život Džonija Depa: Mesečno trošio dva miliona, poseduje 14 vila, dvorac, jahtu i 45 luksuznih automobila!
Tan2022-5-25_192223475_2 - Copyright Evelyn Hockstein/Pool photo via AP

Džoni Dep je uspeo u svojoj nameri - dokazao je svetu da nije onakav kakvim ga je bivša žena Amber Herd opisala. Suđenje između njih dvoje, koje je pratio ceo svet, je završeno, a epilog je sledeći - on je dobio tužbu za klevetu i bivša žena će morati da mu isplati 15 miliona dolara odštete, dok će on njoj platiti dva miliona jer je sud uvažio i jednu tačku njene protivtužbe.

Novca će biti na pretek, reklo bi se, a tokom ovog sudskog procesa mnogo se pričalo o tome na šta Džoni troši novac. Kako je ispričao njegov bivši finansijski menadžer Džoel Mendel, Dep je od 1999. do 2016. godine zaradio čak 600 miliona dolara, ali i bio veoma neodgovoran sa novcem.

Profimedia
 

Kako je izneto, on je trošio na luksuzne vile, skupocene automobile, putovanja privatnim avionima, pa čak i ispucavanja pepela svog pokojnog prijatelja iz topa. 

Mesečno je trošio 100 hiljada dolara na lekara koji mu je pomagaosa zavisnostima, 10 hiljada dolara dnevno na osiguranje i 200 hiljada dolara mesečno za osoblje.

O Depovom ekstravagantnom trošenju saznalo se kada su Mendel i njegova bivša menadžerska firma podigli protivtužbu nakon što ih je glumac tužio za loše upravljanje njegovim novcem.

Evelyn Hockstein/Pool photo via AP
 

Mendel je tvrdio da glumca njegov raskalašni život košta više od dva miliona dolara mesečno, te da je zato upao u probleme jer nije hteo da sluša njegove savete.

Dep je u to vreme platio više od 75 miliona dolara na kupovinu i održavanje svojih 14 kuća, uključujući i dvorac u Francuskoj, te grupu ostrva na Bahamima, navodilo se u tužbi.

Takođe je kupio jahtu za 18 miliona dolara i čak 45 luksuznih automobila, uključujući i skupocene vintidž modele "rols rojsa".

Profimedia
 

Džoni je navodno trošio i oko 30 hiljada dolara mesečno samo na vina koja je nabavljao iz celog sveta, a njegova zavisnost o alkoholu i drogama našla se i u fokusu suđenja sa Amber.

Još neke stvari na koje je Džoni potrošio gomilu novca su kolekcija gitara, skupoceni nakit, antikviteti, umetnine, ali i na izdržavanje svoje porodice i najboljih prijatelja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike