Top 10 scena sa Depovog suđenja: Greške i gafovi zbog kojih je parnica bivših proglašena i „komedijom godine"! (VIDEO)

03.06.2022

18:17

0

Posle šest nedelja koliko je sve i trajalo, a onda i presude u Džonijevu korist, drama se ipak nastavlja

Top 10 scena sa Depovog suđenja: Greške i gafovi zbog kojih je parnica bivših proglašena i „komedijom godine"! (VIDEO)
profimedia-0685955046 - Copyright Profimedia

Amber Herd će, prema presudi koja je donesena posle šest nedelja suđenja, morati kolegi i bivšem suprugu Džoniju Depu da isplati 15 miliona dolara odštete, pa joj zato (između ostalog) - ništa nije smešno, dok fanovi širom sveta pojedine delove njihove drame uporno vraćaju u nazad i od istih prave, najblaže rečeno, cirkus. Naime, kako je ovo suđenje ispraćeno i kamerama, brojni detalji su završili i na društvenim mrežama.

Te objave bi brzo postajale i viralne zbog brojnih gafova, grešaka... Kako glavnih aktera, tako i njihove okoline, a na vama je da donesete odluku - po kojima će ovaj fijasko bivših supružnika ostati upamćen.

1. Pitao, pa se pokajao?

Advokat Amber Herd je u jednom trenutku suđenja prigovorio na sopstveno pitanje, a to je samo jedna u moru stvari zbog koje se odbrana glumice našla na tapetu korisnika društvenih mreža zajedno sa zvezdom. Ovom prilikom, konkretno, advokat se našao na meti jer je tada otvoreno bio „rešio da satera Depovu odbranu u ćošak, pa se od silne želje zbunio".

 

 

2. „Pas zgazio pčelu..."

Snimak Herdove kako se priseća izvesne svađe sa Depom, pa nezgode koju je doživeo njen ljubimac jedan je od najgledanijih snimaka trenutno - zbog njenog izraza lica u tom trenutku. TikTokeri su se, inače, brzo bili bacili na oponašanje Amber i taj „pokret" ni danas nije stao.

 

3. Ko bi ovde malo slave?

 

Tim poznatog glumca bio je pozvao novinara Morgana Tremajna da svedoči na sudu kako bi razgovarali o seriji fotografija koje je „TMZ" napravio za Amber 2016. godine. Advokatica glumice je, međutim, optužila gospodina da je „došao za svojih 15 minuta slave". Njega ovo, međutim, nije omelo. On joj je, praktično, uzvratio istom merom - da bi mogao za nju da kaže isto, jer je uzela Herdovu za klijenta.

 

 

4. Mega čaša vina?!

Pravni zastupnik Herdove je drugom prilikom vrlo temeljno ispitao Depa o snimku koji je njegova klijetkinja tajno snimila dok je glumac razbijao kuhinjske ormariće pošto je popio čašu vina. Kada je, međutim, istakao kako je u pitanju bila „mega čaša", glumac nije uspeo a da se ne nasmeje čoveku gotovo u lice.

- Velika čaša vina je bila u pitanju. Mislim da sasvim dovoljno tako reći - s osmehom mu je zatim odgovorio. 

 

 

5. Svedočio - ali za volanom i kroz dim...

Alehandro Romero, čuvar u zgradi „Eastern Columbia" gde je Dep imao čak pet penthausa, takođe je zabavio javnost u ovoj, sa jedne strane, i „komediji godine". On se u sudnicu, naime, javio putem video poziva, dok je vozio i koristio e-cigaretu, pa je takvo njegovo svedočenje mnoge nasmejalo.

- Ovo je najčudnije svedočenje koje sam ikada video - bile su sudijine reči.

 

 

6. „Nego recite Vi meni, da li ste gledali Čarlija i fabriku čokolade?"

Svedok Amber Herd, psiholog Dejvid Spigel, na i svoje iznenađenje - pred zakonom je bio upitan o tome da li mu Džonijeva uloga u „Čarliju i fabrici čokolade" išta znači. Njegova reakcija mnogima je ostala urezana u sećanje...

- Da li ste gledali taj film dok ste proučavali njegove kognitivne sposobnosti? - glasilo je pitanje, koje je doktora neverovatno zbunilo.

Toliko da je pitao sudiju da li on stvarno mora da odgovori na isto.

 

7. „Valjda bih zapamtio da sam video golog Depa..."

 

Džoni je još jednom prasnuo u smeh usred sudnice - kada su njegovog telohranitelja doslovno pitali da li je video genitalije glumca dok je vršio malu nuždu u predvorju kuće u Australiji.

8. „Nisam ja, pas je!"

Jedan od najbizarnijih trenutaka suđenja svakako je bio onaj kada je Dep optužio bivšu da je obavila nuždu u krevetu koji su delili, posle svađe oko njenog rođendana 2016. godine. Fotografija incidenta je bila prikazana na sudu, a Herdova je sve negirala, tvrdeći da je pravi krivac njihov pas.

 

 

9. „Jesmo li dosta pričali o mafinima?"

Advokatica Ilejn Bredehoft jednom je prilikom ozbiljno skrenula s teme pa se, dok je ispitivala psihologa kog je Dep angažovao, fokusirala na činjenicu da je „jednom Amber donela mafine".

- Mogu li da razjasnim kontekst situacije kako bismo prestali da pričamo o mafinima? - glasilo je pitanje prezasićenog psihologa.

 

 

10. „Kako?!"

Pošto je pogrešno izgovorila (nekoliko puta) ime kreme Amber Herd, advokatica glumice je nasmejala svedoka, prijatelja Džonija Depa, skoro i do suza. Pre nego što je odgovorio na njena pitanja izvinio se sudiji zbog reakcije, ali mu je lice ostalo rumeno koliko se bio zasmejao.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike