Anči Dabetić otvoreno o aferama s fudbalerima! Otkrila što se nije udala za Lukića: Sad je Ibrahimovićem fascinirana!

19.11.2022

10:15

0

Sa Sinišom Mihajlovićem joj je, kako kaže, bilo „kratko ali slatko"

Anči Dabetić otvoreno o aferama s fudbalerima! Otkrila što se nije udala za Lukića: Sad je Ibrahimovićem fascinirana!
Andrijana Anči Dabetić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Andrijana Anči Dabetić baš nije imuna na fudbalere, a još devedesetih se znalo - da je i ona njihova miljenica. Iako se svašta pisalo, pričalo, tek je s pojedincima provodila vreme.

Govoreći na tu temu, najpre se dotakla šuškanja o tome kako je „zavela Paola Maldinija".

- Tako bih volela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najlepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar me je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola videla na utakmicama i jednom u diskoteci - kazala je Anči za jedne domaće medije, pa nastavila o Vladanu Lukiću, te Siniši Mihajloviću.

Siniša Mihajlović, Profimedia
 

„Nismo imali vremena za nas!"

- Pre njega sam se dugo zabavljala s Vladanom Lukićem. Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo, slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo... Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htela da budem samo devojka nekog fudbalera - istakla je ona, piše „Kurir", dodala kako su se zatim videli još možda jednom ili dva puta na nekim dešavanjima, a onda nastavila o tome po čemu pamti svoju ljubavnu priču s Lukićem.

- Zabavljali smo se dve godine. Svedoci našeg upoznavanja su Keba i Bane Obradović. Bio je na parkingu i čekao majstora. Mi smo naišli, upoznali smo se i ja sam mu rekla da su najverovatnije svećice. Sevnule su varnice, razmenili smo brojeve telefona, posle nekoliko dana smo se videli i ušli smo u jedan lep odnos. Njegovi roditelji su me prihvatili kao svoje dete. On je posle otišao preko, ali ja opet zbog svoje karijere nisam htela da idem. Veza je trajala još neko vreme, pa smo se rastali.

Upitana da li joj je žao što se nije i udala za njega, prokomentarisala je - kako im nije bilo suđeno. Sada, inače, fascinirana je Zlatanom Ibrahimovićem.

- Jesam (slaba na fudbalere). Sad sam fascinirana Zlatanom Ibrahimovićem... Ne treba meni niko da sređuje. Ja volim taj tip muškarca. On kada se negde pojavi, moraš da ga primetiš. E sad, što on voli starije gospođe od sebe i to još plave, ne znam šta bih rekla. Ide mi u prilog. Kad bismo se sreli, sigurno bi sevnule varnice, a i sevnuće - nasmejala se ona, pošto su joj „dobacili" kako bi Nada Topčagić možda mogla da joj „sredi tu situaciju".

Za kraj, međutim, dotakla se fudbalerove supruge.

- Helena je pametna, ona će sve to da razume, a i Zlatanu vera dozvoljava da ima više žena - zaključila je.

Zlatan Ibrahimović, AP Photo/Luca Bruno
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike