Sportisti i pevačice: Dobra ili loša kombinacija? Ko je još u ljubavi, a ko je doživeo krah

22.04.2022

17:49

0

Ako ništa drugo, idealne su kombinacije da se o njima priča i piše

Sportisti i pevačice: Dobra ili loša kombinacija? Ko je još u ljubavi, a ko je doživeo krah
0-02-05-be8d54cd361fd7ffa7143f18ef5ce0fa7a751d5faad041670d6f117de94fa09c_816cee742fe58c5c - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel, Profimedia

Nije tajna da sportisti vole lepe žene, a vole i one njih, ali čini se da su posebno slabi na pevačice. 

Mnoge poznate bajke bile su kratkog veka, dok pojedine uspevaju da odole vremenu i problemima koje javni život nosi sa sobom.

Ljubavna priča Lepe Brene i Bobe Živojinovića sigurno je jedna od onoh koju bi svi poželeli. Počela je davne 1986. godine, a trenutak njihovog upoznavanja pevačica opisuje kao nestvaran. Na iskrenost i šarm srpskog tenisera pala je za tren oka, a interesovanje za njihovu vezu nije jenjavalo ni četiri godine posle toga. 

Tada su rešili da izgovore sudbonosno "da". Iako je bilo svega za više od dve decenije braka, pevačica je više puta potvrdila da se ni za koga ne bi udala da se Boba nije pojavio u njenom životu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Nedavno je u medijima odjeknula vest da je Anastasija Ražnatović u vezi sa proslavljenim fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljom. Iako se Cecina ćerka još uvek trudi da svog dragog sakrije od očiju javnosti, nedavno je u medjima osvanuo snimak koji potvrđuje njihovu ljubav.

ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press/Pixabay
 

Turbulentan ljubavni život Kaje Ostojić već godinama drma javnost, a pevačica je nedavno pronašla svoju ljubav kraj hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića. Iako je nedavno istakla da ne planira da stane na ludi kamen ponovo, izgleda da to Pavloviću ni malo ne smeta.

Sigurno nije bilo lako osvojiti srce jedne od najpopularnijih pevačica sa javne scene, ali fudbaleru Marku Gobeljiću pošlo je za rukom da kada je u pitanju Katarinu Grujić. Ubrzo je usledila verdiba, a nakon saznanja da će postati roditelji odlučili su da što pre stanu na lud kamen, a sam čin obavili su u krugu prijatelja i kumova.

Evidentno je da Tamara Milutinović već druže vreme cveta, a za njen osmeh zaslužan je fudbaler Darko Jevtić. Iako je nedavno raskinula prethodnu vezu, pevačica nije časila časa i ubrzo se bacila u zagrljaj sportisti.

Kome nije uspelo

Davne 2008. godine Ana Kokić izgovorila je sudbonosno da jednom od najpoželjnijih muškaraca, vaterpolisti Nikoli Rađenu. Ubrzo nakon venčanja porodicu su proširili za dva člana, Teom i Ninom, a deset godina nakon idilične ljubavi rešili su da okončaju brak i dokazali da rastanak može da prođe bez skandala, piše "Grand Online". Međutim Rađenova nova veza sa pevačicom nije bila te sreće.

Mnogi sportisti lepili su se za Natašu Bekvalac, a jednom od njih pošlo je za rukom da osvoji srce novosadske barbike. Vaterpolista Danilo Ikodinović i Nataša venčali su se 2006. godine u Sremskim Karlovcima, a već u martu naredne godine postali roditelji devojčice Hane. 

Međutim, došlo je do kraha samo dve godine kasnije. Nakon toga Nataša je pronašla još jednog sportistu sa kojim je neko vreme bila u braku, a to je rukometaš Ljuba Jovanović.

Nakon šest godina ljubavi i skladnog braka pevačica Goga Sekulić potvrdila je nedavno da se razvodi od svog supruga Uroša Domanovića, sa kim ima sina Vasilija Andreja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike