Zorannah o muškarcima i emotivnom statusu: Svaki fudbaler koji želi pažnju, nakači se na nju

05.05.2021

09:36

0

Blogerka je potvrdila stav da muškarac mora da ima više novca od nje, odnosno od žene s kojom je

Zorannah o muškarcima i emotivnom statusu: Svaki fudbaler koji želi pažnju, nakači se na nju
Copyright Zorana Jovanović ATAImages/Antonio Ahel

Blogerka, jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah često zbog izjava izazove veliku pažnju u javnosti, te je komentarisala prethodna dešavanja kada je izjavila da se “pali na moć”.

– Nisam rekla da muškarac mora da ima novac, rekla sam da mora da ima više od mene, odnosno da ima više od žene sa kojom je – rekla je Zorana.

Na tvrdnje da svaki fudbaler koji želi malo pažnje se “nakači” nju, spremno je odgovorila.

– To je istina – kratko je poručila, a zatim komentarisala svoje emotivno stanje.

– Emotivno stanje je odlično.

U medijima je bilo navoda da je psu davala psihoaktivne supstance.
– Moja drugarica je našla tablete, na biljnoj bazi su. To se daje i kad pas putuje, da bi bio miran, ali još uvek ih nije probao – rekla je blogerka.

Podsetimo, ona je provela nekoliko dana u Majamiju krajem januara, a po povratku sa putovanja, ona je za pratioce snimila video u kojem je prezentovala proizvode koje je pazarila. Pored šminke, Zorannah je kupila i gomilu mirišljavih sveća, skupocenih brendiranih igračkica za svog ljubimca, ali i određene lekove. Tada je pričala da je svom pomerancu kupila lekove za smirenje i tablete za posvetljavanje predela oko očiju, jer po njenom mišljenju, tamni kolutovi ne izgledaju estetski lepo.

– Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomešam s hranom. Inače, on jede šta stigne – počela je Zorannah i već tu pokazala nemarnost, a potom nastavila:

Printscreen Youtube/Zorannah

– Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo – „just relax”. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi – ispričala je Zorannah i ovom izjavom ostavila sve u šoku.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike