Oglasila se Ceca Ražnatović povodom dojave o bombi: Ovo mi se prvi put dešava u karijeri

14.11.2022

17:26

0

Pevačica je sve vreme čekala da se situacija stabilizuje i za to vreme je bila u hotelskoj sobi

Oglasila se Ceca Ražnatović povodom dojave o bombi: Ovo mi se prvi put dešava u karijeri
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

Tokom vikenda je u Švajcarskoj održan Balkan Festival u okviru kog su nastupale naše velike muzičke zvezde - Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Stefan Đurić Rasta, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući. 

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je koncert otkazan zbog dojave o bombi, a za to vreme su pevači bili u hotelima. Ovaj festival su otvorili reperi Vojaž i Nući, a onda su se svi uspaničili pošto je usledila dojava o bombi.

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović

Ostali pevači su morali da sačekaju izveštaj policije, a kada je utvrđeno da je reč o lažnoj dojavi, ostali su otpevali skraćeni blok pesama. 

Dok je trajala evakuacija, Ceca se obratila svojim obožavateljima ističući da joj se ovo dešava prvi put u dugogodišnjoj karijeri. 

Printscreen Blic tv
Ceca Ražnatović

- Dragi moji, ja sam sve vreme u hotelu, čekam poziv da krenem u Dietikon. Jako mi je što se sve ovo dešava. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri da bude dojava bombe. Ne znam šta da vam kažem, čekam informacije, nadam se da ću zapevati pred svima vama - kazala je Ceca obožavaocima na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike