Poznati čiji se herojski potezi prepričavaju: Odvraćali ljude od skoka s Pančevačkog, Brankovog mosta: Nisu okrenuli glavu od drame!

20.10.2022

13:20

0

Javnost je nedavno i te kako pozdravila Radanovića, pošto se pročulo šta se desilo

Poznati čiji se herojski potezi prepričavaju: Odvraćali ljude od skoka s Pančevačkog, Brankovog mosta: Nisu okrenuli glavu od drame!
vucetic sloba vojaz copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Instagram/katarina vucetic

Kada se saznalo da je pevač Sloba Radanović pritekao nepoznatom čoveku u pomoć i odvratio ga od skoka s Pančevačkog mosta, javnost je bila oduševljena pošto nije okrenuo glavu od drame. On, međutim, nije usamljen slučaj.

Nešto slično doživeo je i mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž.

Sloba Radanović, Foto: A.A./ATAImages
 

Podsetimo, on je pre oko godinu dana sasvim slučajno spazio devojku na Brankovom mostu koja je takođe želela da skoči. Prema tadašnjim napisima, ugledao ju je ok je vozio bicikl, pa je zastao ne bi li popričao s njom i uverio je u suprotno.

Mihajlo Veruović Vojaž, Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

Nesrećna devojka bila je zatim prevučena preko ograde, pa je i Hitna pomoć pristigla da lice mesta.

Sećate li se Katarine Vučetić?

Svojevremeno poznata voditeljka i manekenka Katarina Vučetić bila je u fokusu javnosti još 2007. godine, kada je uspela da spasi život nepoznatom čoveku koji je hteo da skoči s Brankovog mosta.

Pošto je uspela da ga ubedi da to ne čini, pisalo se, pružio joj je ruku i sišao s ograde. Ona, međutim, o ovom incidentu nije mnogo pričala.

Prethodno, publika ju je pratila kao učesnicu „Survajvera".

 

 

Pre nekoliko godina, inače, dobila je sina Vukmana i onlajn uglavnom objavljuje fotografije s njim. Kosa joj je ponovo tamne boje i bavi se jogom, kao i modnim dizajnom, prenose mediji. Dete je, navodi  se, dobila s nekadašnjim dečkom voditeljke Rade Radenović, biznismenom Predragom Ilićem. Slobodno vreme voli da provodi u rodnom Milutovcu.

Interesantno je da su u Katarininoj rodnoj kući i dedovini snimane scene iz „Žikine dinastije", prenose mediji pisanje „Telegrafa". Naime, scene kada Boba ide u vojsku pa se slavlje pravi u Milutovcu je zapravo dvorište njene babe i dede. Ona je svojevremeno ispričala i anegdotu kako su se njena baka i komšinica stalno svađale oko toga čije su guske bile u kadru kada Žika odvodi Daru u seno da vode ljubav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike