Dojava o bombi prekinula koncert Cece, Prije, Lazića, Raste, Nućija i Vojaža! Svi pevači evakuisani, nastao haos

14.11.2022

13:22

0

Policija je odmah reagovala, a publika je odmah evakuisana

Dojava o bombi prekinula koncert Cece, Prije, Lazića, Raste, Nućija i Vojaža! Svi pevači evakuisani, nastao haos
Copyright ATAImages/Matija Stanisavljević/A.A./M.M. 24sedam/Katarina Mihajlović

Naše velike muzičke zvezde Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Svetlana Ceca Ražnatović kao i reperi Stefan Đurić Rasta, Igor Panić Nući kao i Mihajlo Veruović Vojaž bili su deo Balkan Festivala koji je organizovan u subotu veče u Švajcarskoj.

Međutim, zbog lažne dojave o bombi nije sve proteklo po planu. 

Koncerti naših velikih muzičkih zvezda organizovan je u gradu Ditikon u velikoj diskoteci koja je bila puna do poslednjeg mesta, a okupljeni fanovi su s nestrpljenjem čekali pevače da izađu na binu.

Koncert su otvorili reperi Vojaža, Raste i Nući koji su zagreljali atmosferu, a kada je na scenu je trebalo da izađe Darko Lazić, policija je oko 23 sata ispraznila "Štathalu" zbog dojave o bombi.

Policija je evakuisala sve prisutne iz lokala ekipe za evakuaciju i deaktivaciju bombi ušle su u objekat. Ispred velike hale nalazilo se nekoliko stotina ljudi, koji su stpljivo čekali da dežurne službe završe posao kako bi se vratili i nastavili da uživaju u nastupu za koji su kupili karte.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama usnimljen je i veliki broj vozila hitne pomoći. Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste prizor ispred hale u Ditikonu, kada su se evakisani posetioci uhvatili za ruke i zaigrali kolo dok se u blizini njih vršio pretres.

Skratili nastupe

Pošto je ustanovljeno da se radi o lažnoj dojavi, svi gosti su se vratili na nastup, a izvođači su izašli na binu kako bi ih ispoštovali. Međutim, pevači nisu uspeli da otpevaju ceo blok pesama, kako je bilo predviđeno, već su svoj nastup skratili.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike