Nina Radulović, otkako je operisana, ima ovakav odnos sa sinom: Uvek je bio takav, ali sada posebno!

16.11.2022

10:35

0

Nina Radulović, otkako je operisana, ima ovakav odnos sa sinom: Uvek je bio takav, ali sada posebno!
Nina Radulović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nina Radulović je svojevremeno zbog problema sa diskus hernijom morala na operaciju. Ubrzo zatim, pošto je prošao i period oporavka, poslovnim obavezama se vratila gotovo kao da se ništa nije dogodilo.

Kako je objasnila, u to vreme, imala je izuzetno veliku podršku sina Lava. Situacija koja ju je zadesila - samo je još više zbližila ovu poznatu mamu i sina.

„Ništa teže od dve flaše otad nisam podigla!"

- Lav mi svakodnevno pomaže, oduvek, a posebno otkad sam se operisala. Od tada nisam podigla ništa teže od dve flaše, jer je uvek tu moj pomoćnik Lav, koji ide u prodavnicu sa zadovoljstvom jer uvek zaradi i neku čokoladu - kroz smeh je ispričala voditeljka za „Stori", pa istakla kako je operacija jedna je od onih okolnosti koje mamu i sina još više „drže" zajedno, a i na kojima uče.

Nina Radulović, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- Mnogo je brižan i nežan, mada ne voli da to naglašavam u društvu, a ni javno, jer ga je „blam". U njegovom uzrastu sve deluje detinjasto i blamantno, svi žele da izgledaju starije i ozbiljnije, a kad odrastu, bude obrnuto. Trudim se da mu stavim do znanja da je najvažnije da ima dobar odnos sa porodicom, ispunjen ljubavlju i razgovorom o ljubavi i nežnosti, i da je to lepo, a ne sramota. Jedino tako može uvek da bude srećan i u skladu sa sobom - zaključila je Nina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike