Nina Radulović ima novog dečka? Voditeljka progovorila i o svadbi!

22.03.2022

14:18

0

Upitana o novitetima na privatnom planu, najpre je stidljivo spustila glavu i nasmejala se

Nina Radulović ima novog dečka? Voditeljka progovorila i o svadbi!
graso_30032018_00014 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako je okončala vezu s Filipom Krajinovićem, Nina Radulović nije viđena u zagrljaju muškarca javno. Međutim, upitana o novitetima na privatnom planu, voditeljka je prvo stidljivo spustila glavu, a onda se nasmejala.

– Ostaću nema na to pitanje, procenite sami – izjavila je zračeći pozitivnom energijom, piše „Blic", pa otkrila kako je putujući po Srbiji uspela da pronađe najlepše mesto za fotografisanje u venčanici.

– Nedavno sam posetila jednu malu opštinu koja se zove Mala Crnja i postoji mesto Srpska Crnja, koje je ustvari selo, tu ima najmlađi dvorac u Srbiji. Skoro je renoviran i otvoren za javnost, ne znam ko će se prvi tamo slikati, neću se skoro venčati – istakla je pa dodala kako će o braku ipak još malo razmisliti.

– Ne znam, možda i da, možda i ne. Život stvarno piše romane. Dovoljno toga sam shvatila i prošla, ne smem da kažem i ne i da.

Inače, Ninin sin Lav, kog je dobila u prethodnom braku sa glumcem Branislavom Lečićem, sada ima 11 godina i zajedno s poznatom mamom uči za školu.

– Ako je to slobodno vreme sa sinom, imam sa njim, kada učimo. Četvrti razred, odličan sam đak, imam sve petice, hvala na pitanju. Svi mi predmeti odlično idu i ja sam bila odličan đak, sada sve ispočetka – objasnila je.

Takođe, okolina se navikla na to da su njegovi roditelji poznate ličnosti.

– To je bilo u početku, sada više ne, navikli su se, ali on jeste bio fasciniran, to je u spoljnom svetu on saznavao, ovako smo obični ljudi.

 

 

„Dali su teletu ime po meni!"

Prošlo je godinu dana otkako postoji emisija „Srcem kroz ravnicu”, koju vodi sa glumcem Sinišom Čurovićem, a da uživa u svakom novom kraju, dokazuju i fotografije na društvenim mrežama.

Iza kamere su uvek one najzanimljivije situacije, a Nina je podelila jednu sa skorašnjeg snimanja, kada se otelila krava.

– Ima mnogo lepih situacija, kada smo bili na Krčedinskim adama u Vojvodini, tamo se krave, konji šetaju potpuno slobodni i u trenutku dok smo snimali, otelila se jedna krava i rodilo se jedno tele kome su dali ime Nina. Obožavam te životinje. Nisam se uvredila – zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike