Nina Radulović: Ceo život ću morati da vežbam! (FOTO)

16.02.2021

18:51 >> 18:31

0

Godinama je imala problem s diskus hernijom, a onda se još i okliznula pa pala niz stepenice, što je pogoršalo čitavo stanje

Nina Radulović: Ceo život ću morati da vežbam! (FOTO)
Copyright Nina Radulović ATAImages/Antonio Ahel

Nina Radulović morala je na operaciju i mnogo pre nego što je to planirala. Naime, nakon dugog niza godina tokom kojih je svakako imala poblem s diskus hernijom, voditeljka se okliznula pa pala niz stepenice, što je pogoršalo njeno čitavo stanje. Posle operaciju usledio je period oporavka, tokom kog se oglasila na društvenoj mreži Instagram te otkrila kako napreduje.

Bolova je, priznaje, sve manje i strogo se pridržava saveta lekara.

– Vežbam u bazenu, kao i u sali sa terapeutom. Obavezno idem na trapije strujom, magnet, laser, ali i na masažu. Posle ovakve operacije, morać da vežbam celog života, jer je neophodno da ojačam mider, odnosno stomačne i leđne mišiće koji treba da me „nose” bar još 100 godina – poručila je Nina.

– Nemam bolove, ali imam povremeno neke senzacije, u vidu trnjenja stopala. Moj lkar kaže da je to kod nekih pacijenata normalno posle operacije, jer se nerv „budi”. U mom slučaju, predugo je bio priklješten, pa je očekivano da se kao „Uspavana lepotica” malo duže „proteže” iz sna – nastavila je voditeljka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike