Nina Radulović prvi put o aferama bivšeg supruga: Mojoj porodici je naneta velika šteta

09.04.2021

14:43

0

Voditeljka je ostala pri stavu da se neće oglašavati o optužbama na račun Branislava Lečića, ali je kratko dala do znanja kako se oseća

Nina Radulović prvi put o aferama bivšeg supruga: Mojoj porodici je naneta velika šteta
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nina Radulović oglasila se prvi put otkako je izbio skandal sa njenim bivšim suprugom Branislavom Lečićem, koga je najpre glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a zatim i Merima isaković za seksualno zlostavljanje.

– Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju – poručila je Nina za “Story”.

Branislav Lečić ATAImages/Antonio Ahel

Kada je krajem marta objavljena ispovest Danijele, Nina se nije oglašavala ni na Instagramu, a tek kasnije je objavila fotografije sa proslave rođendana sina Lava, koga je dobila sa Lečićem. Međutim, ubrzo je i Merima istupila sa novim tvrdnjama od pre 43 godine, što je u javnosti pojačalo prethodni skandal.

Printscreen/RTS

Podsetimo, Nina je sa Branislavom Lečićem bila u braku od 2010. do 2016. godine, upravo u periodu kada Štajnfeldova tvrdi da ju je glumac silovao, a sina Lava bivši par dobio je 2011. godine.

Danijela Štajnfeld Youtube screenshot Instajder

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike