Verica Rakočević progovorila o razvodu ćerke Elene i Jugoslava Karića: Odrasli su ljudi

24.02.2021

22:43 >> 21:36

0

Autor: D. Božović

Modna dizajnerka je istakla da je veoma posvećena svojoj porodici, ali da se u bračni odnos svoje dece nikada ne meša

Verica Rakočević progovorila o razvodu ćerke Elene i Jugoslava Karića: Odrasli su ljudi
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Modna dizajnerka Verica Rakočević je svoju mirnu luku pronašla u 35 godina mlađem suprugu Veljku Kuzmančeviću, a u razvod i bračne probleme njene ćerke Elene Karman i Jugoslava Karića ne želi da se meša.

Nakon višemesečnih spekulacija da se ovaj bračni par razvodi, Jugoslav je to zvanično i potvrdio putem Instagrama, a evo šta o svemu tome kaže Elenina mama, Verica Rakočević.

– U njihove živote se ne mešam i ne komentarišem. Odrasli su ljudi i nemam prava na to – bila je kratka i jasna dizajnerka – rekla je Verica Rakočević.

Instagram printscreen/ elenakaraman.essenceofliving

Rakočevićka je i te kako posvećea svojoj porodici i kako kaže, podjednako ih voli. Njena ćerka Milena živi i radi u Njujorku, a nedavno je dobila sina.

– Već godinama sam na relaciji Beograd – Njujork zbog Mileninog života u Americi. Idem par puta godišnje, jako smo vezane i ne bih mogla drugačije. Bila sam u oktobru i sada jednim divnim povodom – ispričala je dizajnerka.

– Milena je dobila sina Nikšu, a ja sedmo unuče za kojim sam totalno poludela. Milene se uželim posle par dana neviđanja, jako smo vezane i kada sam u Beogradu, svakog dana smo na vajberu po sat vremena. Veljko kaže da je to patologija, a ja da je ogromna ljubav. Milena je zaposlena u Elit Njujorku, a trenutno radi od kuće. Koliko god da je teško, lepo je kad su vam deca različita – dodala je Verica i objasnila da među njenom decom uvek vlada sloga i ljubav.

M. M./ATAImages

– Svako je poseban na svoj način. Jedina je iskrena da ih sve troje beskrajno volim, da sam iz velike ljubavi, da bih ih zaštitila od života, možda u njihovim očima i grešila, ali znam da sam sve radila iz ogromne ljubavi. Oni se međusobno nežno vole – istakla je Rakočevićka za „Story”.

Pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike