Počinje drama! Nakon što je Laća povukao pesme sa Karleušinog albuma, pevačica poručila: Pravna služba će ovog puta reagovati!

13.11.2022

09:17

0

Isplivala i prepiska između Laće i pevačicinog piara

Počinje drama! Nakon što je Laća povukao pesme sa Karleušinog albuma, pevačica poručila: Pravna služba će ovog puta reagovati!
Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Sve je iznenadila vest da je Milan Laća Radulović odlučio da povuče pesme koje je radio za Jelenu Karleušu, odnosno njen predstojeći album "Alfa". 

Laća je, čak, objavio i stihove pesme koju je radio za nju, a sada su isplivali novi detalji. Zoran Birtašević, producent i piar pevačice oglasio se na Tviteru, te izneo stav iza kog stoji Jelena, ali i pokazao poruke koje mu je Laća slao.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

- Laća je napisao ukupno 3 teksta, od ukupno 16 tekstova i nijedna od tih pesama neće biti na albumu. U pitanju je deo jedne brže i dva cela teksta za balade. Nikakav problem - napisao je Zoran, pa nastavio:

- Nažalost, šta se dogodilo niko od nas ne zna, osim da sam iz čista mira, iz najboljeg odnosa, dobio sve ove poruke juče. Naglasiću da je još pre godinu dana isplaćen za svoja dva i po teksta.

Zoran je potom objavio nekoliko skrinšotova prepiski, tačnije poruka koje je dobijao od Laće, koje su mnoge iznenadile.

- Ima toga još, ovo je samo deo. Ovo ni na kakav način ne ugrožava projekat, osim što te dve i po pesme neće biti na albumu. Malo je reći koliko je ružno sarađivati sa neprofesionalnim tekstopiscima, koji iz čista mira tekstove, koji su plaćeni, odavno snimljeni, objavljuju na internetu, iz njima znanih razloga - piše Zoran.

Kako iz Jeleninog tima navode, oni su platili Laći sve tekstove koje je radio, a pošto je on tekst jedne pesme objavio na Tviteru, zbog toga će ga tužiti!

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Laća Radulović

- Svakako naša pravna služba će ovaj put reagovati. Apelujemo na izvođače da paze sa kim sarađuju - zaključio je Birtašević.

Podsetimo, Jelena i Laća su godinama sarađivali, a još uvek nije jasno zašto je došlo do problema i zbog čega je on odlučio da se povuče iz projekta. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike