„Zato smo se mi i rastali!" Sanja Marinković o razlozima za razvod: Možda sam emotivno nezrela, ali znam šta neću!

15.10.2022

19:55

0

Voditeljka naglašava da ne nikako ne pristaje na život udvoje po svaku cenu

„Zato smo se mi i rastali!" Sanja Marinković o razlozima za razvod: Možda sam emotivno nezrela, ali znam šta neću!
Copyright Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin su posle oko 10 godina braka stavili tačku na njihovu ljubav. Svakako, nastavili su da udruženim snagama podižu sina, a voditeljka o razvodu javno nije mnogo govorila.

Isticala je s vremena na vreme kako se za ovaj korak nisu odlučili preko noći, te i da su dugo posećivali bračnog terapeuta. Međutim, kako ništa nije „upalilo", svako je otišao svojim putem. Nedavno, pak, pobrojala je pojedine razloge zašto se sve odvilo kako jeste.

„Bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može!"

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom „Nije pametno" ‒ objasnila je Sanja, prenose domaći mediji pisanje „Storija".

Podsetimo, Sanja je Aleksandru na neobičan način izgovorila sudbonosno „da" - daleko od očiju javnosti i u limuzini koja ih je vozila od stana do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Kumovala su im braća, Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin.

Sanja Marinković, Printscreen ,,Magazin In"
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike