Uhapšen progonitelj Anastasije Ražnatović! On joj je pretio i kidnapovanjem: Pevačica istraumirana! (FOTO)

11.11.2022

21:28

0

Nadležni su brzo odreagovali i rešili veliki problem s kojim se Cecina ćerka suočila

Uhapšen progonitelj Anastasije Ražnatović! On joj je pretio i kidnapovanjem: Pevačica istraumirana! (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Ceca show"

Anastasija Ražnatović je doživela veliki stres i neprijatnost pošto je na jednoj gala proslavi iza sebe videla muškarca koji ju je mesecima uhodio, pa joj i pretio kidnapovanjem. Pevačici nimalo nije bilo svejedno, što je i istakla u „Ceca šouu", u okviru kog je prikazano i kako je nepoznata osoba brzom reakcijom policije uhapšena. 

- Tek me je stvarno stigao strah kada sam ga videla na proslavi. Shvatila sam da situacija nije nimalo naivna i da je čovek veoma opasan i opsednut. On ne preza ni od čega. Kada sam shvatila da je iza mene videla sam da situacija nije naivna i nisam znala šta hoće da mi uradi - pričala je Anastasija. 

Jedan njen prijatelj bio je taj koji je obavestio nadležne o drami:

- Drugaricu progoni manijak već neko vreme. Pojavljuje se svuda gde se ona nađe. Ceo slučaj je prijavila, međutim on i dalje nastavlja da je proganja - bile su njegove reči. 

Printscreen ,,Ceca show"
 

- Shvatila sam da je situacija ozbiljna kada sam počela da dobijam pretnje i eksplicitne snimke tog čoveka. Počeo je da dolazi ispred moje kuće, da mi šalje slike da je ispred moje kuće. U svojim porukama je navodio da bi me kidnapovao, plašila sam se da će mi nauditi - žalila se ona, koja ranije nikad ništa slično nije doživela.

- Znam da nije normalan i znam šta mi šalje. Je l' moguće da se ovo dešava, oni njega privode... Ovo u životu nisam doživela - prokomentarisala je pošto je videla da ga odvode. 

Pevačica Ceca objasnila je u jednom trenutku emisije kako je ovaj momak već nekoliko puta hapšen, ali da bez načinjenog dela nije mogao da bude i zadržan. Svakako, ističe da je ovo ogromna neprijatnost i da, kao i svaka majka, razume zašto joj se naslednica plaši. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike