Žene su kriminalcima slaba tačka: Zbog bolesne ljubomore bili spremni da ubiju i drugove i kumove!

09.08.2021

19:00

0

Autor: Lj. Keković

Miljković nikako nije mogao da podnese to što je Vukićević ranije bio u vezi sa njegovom sadašnjom suprugom

Žene su kriminalcima slaba tačka: Zbog bolesne ljubomore bili spremni da ubiju i drugove i kumove!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages /Printscreen/Youtube/opv/b92

To je tragedija svih naših mafijaša i kriminalaca, od toliko žena na ovom svetu, oni “maznu” kumovu ili drugovu ženu, a kad u njima proradi bolesna ljubomora, spremni su da ubiju zbog njih.

Ovo je izjavio pripadnik bivše garde „žestokih“ momaka sa beogradskog asfalta, a poslednja saznanja o tome zašto je u stvari najbliži saradnik Veljka Belivuka Marko Miljković patološki mrzeo Lazara Vukićevića, koji je zevrski ubijen, potvrđuju gore navedenu konstataciju.

 

Marko Miljković (32) nagovorio je Veljka Belivuka da ubiju Lazara Vukićevića, navijača Crvene zvezde, jer im je on, navodno, radio o glavi.

Međutim, sumnja se da je glavni motiv ubistva bio taj što Miljković nikako nije mogao da podnese to što je Vukićević ranije bio u vezi sa njegovom sadašnjom suprugom.

Zbog toga je od svojih mafijaša tražio da prema Lazaru budu “posebno surovi” i da on “pati najviše”.

Da je Miljković patološki mrzeo Lazara Vukićevića, navodno je otkrio upravo otac ubijenog navijača Zvezde.

Otac otkrio motiv ubistva

Kada je nesrećni čovek došao u Specijalno tužilaštvo kako bi pogledao fotografije na kojima se vidi Lazar, kog Belivukovi mafijaši brutalno muče i monstruozno ubijaju u “kući strave” u Ritopeku, on je odmah rekao da je njegov sin ubijen zbog Miljkovićeve žene.

Ispričao je da je Lazar 2007. i 2008. godine bio u vezi sa Markovom sadašnjom ženom i da ga je Miljković zbog toga patološki mrzeo. Nikako nije mogao da prihvati činjenicu da je njegova supruga bila u vezi sa drugim muškarcem i da je taj još i navijač Crvene zvezde.

Takođe, Bojan Hrvatin, svedok saradnik u postupku protiv Belivuka, ispričao je da je Marko bio glavni organizator kidnapovanja i likvidacija, ali da je posebno bio maštovit kada je u pitanju bilo mučenje i ubistvo Lazara Vukićevića.

Osećala se zapostavljeno

Kada je 8. marta 2010. u zagrebačkom jezeru Jarun nađen precizno isečen trup muškarca, hrvatska policija odmah je posumnjala da se radi o ostacima tela visoko pozicioniranog pripadniku srpskog podzemlja – Cvetku Simiću.

Ono što tada niko nije mogao da pretpostavi je da će taj događaj dovesti do hapšenja poslednjih odbeglih pripadnika zemunskog klana Miloša Simovića i Sretka Kalinića, koji je bio prijatelj sa Simićem, ali je bio i u tajnoj vezi sa njegovom suprugom Anom koja, navodno, nije znala pravi identitet svog ljubavnika.

Na suđenju Luki Bojoviću za dva ubistva i četiri pokušaja ubistva, za koja je kasnije oslobođen, a teretio ga je upravo Sretko Kalinić, fatalna Ana pojavila se kao svedok u procesu i svojim svedočenjem šokirala javnost:

– Osećala sam se zapostavljeno kao žena jer je moj muž zbog posla često bio odsutan od kuće. Ovaj čovek, s kojim me je Cvetko upoznao 2006. godine u Zagrebu kod jezera Jarun, počeo je da mi šalje imejl-poruke. Nažalost, prijale su mi. Svesna sam da se ovim svedočenjem izlažem sramoti, ali želim da se stane na put ovom čoveku koji je uništio moju porodicu i učinio zlodela ljudima oko nas, našim prijateljima – kroz suze i jecaje otkrila je udovica razloge zbog kojih je odlučila da javno progovori o odnosu sa Sretkom Kalinićem.

Ona ističe da je Kalinića znala pod imenom Boris Filipović.

Sretko Kalinić Printscreen/Youtube

– Tek kad sam u junu 2010. u novinama videla sliku čoveka koga sam poznavala kao Borisa shvatila sam ko je on. Počeo je da mi se vraća film. Mesta na kojima smo se sastajali, Jarun, gde je moj muž ubijen… U meni se tog trenutka javila sumnja da on stoji iza ubistva mog muža! – objasnila je Ana Simić, a potom pitala Kalinića:

Nisi ti žena za kuću

– Gde mi je muž? Gde mi je muž? Sram te bilo!

Kalinić ju je pred sudom optužio da laže.

– Nisam ti ga ja ubio! Šta, kao bili smo u vezi? – upitao je on ironično.

– Jesmo, moj muž nije znao za to – uzvratila je Ana.

– Nikad nisam bio u vezi s tobom, niti sam želeo decu s tobom. Ti nisi devojka za brak, nego za provod – odgovorio joj je ubica „zemunskog“ klana.

Elena Karić Printscreen Youtube

Pre samo nekoliko meseci, Nebojša Tubić Žabac izjavio je da su Zoran Šijan, Elena Karić i Andrija Drašković bili u ljubavnom trouglu, što je rezultiralo ubistvom, međutim, ovu izajvu treba uzeti sa rezervom, iako je Tubić svedok mnogih događaja kriminalnog miljea devedesetih.

I nju i njega, zajedno

Šijan je bio fatalan za sve žene, mogao je imati koju god poželi.

Bio je u to vreme prvak u kik-boksu, on je mislio da je bogomdan i da mu niko ništa ne može.

Andrija Drašković je u to vreme bio u vezi sa Elenom Karić, toliko ju je voleo, da je svog potrčka Gorana Marića otkačio, jer je i on pokušavao da muva Elenu.

Potom je saznao da i Šijan muva Karićevu, te ga je upozorio da to ne radi, ali Zoran je tada bio bezobrazan i rekao je: “J**aću ja i Andriju i Elenu zajedno” i tada su na snagu stupili Skole, Jevtović i još jedan član i ubili su Zorana – izjavio je Tubić.

U medijima se pojavila i spekulacija o pravim motivima ubistva Vlade Kovačevića Trefa, koji je bio neradzvvojan sa Markom Miloševićem.

Do pucanja prijateljstva dolazi kada se Tref vraća kući jer je zaboravio pasoš, da bi, navodno, uhvatio na delu svoju drugu ženu i Marka.

 

Prebija ih oboje, ali mu je Marko zapretio da “neće još dugo”.

Ubrzo biva ubijen, a nakon što je ovu priču ispričao njegov sin iz prvog braka i on je stradao pod sumnjivim okolnostima.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike