Korona i Rimski pretukli tiktokera?! Boban sa masnicom na oku optužio repere za napad, pa zaplakao! (VIDEO)

12.11.2022

07:45

2

Rajović objasnio šta se desilo u kafiću u kom je sedeo sa bratom

Korona i Rimski pretukli tiktokera?! Boban sa masnicom na oku optužio repere za napad, pa zaplakao! (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen/corona_gethoven

Tiktoker Boban Rajović, kog na ovoj socijalnoj platformi prati više od 120.000 ljudi, objavio je video u kom je izneo tvrdnje da su ga reperi Korona i Rimski napali i pretukli!

Tačnije, on je ispričao u svom videu da ga je Korona napao, kada je došao u kafić sa svojih pet "prijatelja" i Rimskim i da su fizički nasrnuli na njega.

- Bravo, bravo legendo, evo, šmekerčina si ispao! Smrdljivi grad, smrdljivo sve u ovoj državi da neko usred bela dana, u centru grada može da dođe sa pet ljudi, da te izlupa i najlaganije ode - započeo je Boban u videu, pa nastavio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rajovic boban (@malibobii1)

- Neću da krivim sve ljude koji su bili tamo, možda bih prišao, možda ne bih, ali opet, kad vidite pet gorila i jednog smrdljivog Koronu i onog iz Rima, Rimskog, da te napadnu, možda ni ja ne bih prišao, samo zameram ljudima koji su snimali, a nisu prišli.

Boban je otkrio da zamera reperu to što problem koji ima sa njim nije rešio nasamo.

- Da si mi prišao sam i rekao "Legendo, imam problem sa tobom, dođi sam da se iznapucavamo, 1 na 1", nije problem. Ali da ja sedim u lokalu, pijem kafu i ti dođeš, sa jedne strane dođe dva tvoja čoveka...

Boban je tada prestao da priča, a dečko pored njega je nastavio priču:

- Bili su, poveo je tog Rimskog, njegovog majmunčinu, koji je počeo da dobacuje "Gledaj sad, gledaj sad!" - rekao je on.

Instagram printscreen/malibobii1
Tiktoker Boban Rajović

Boban je potom objasnio zašto je navodno došlo do problema.

- Po internetu su oni pevači, dobri ljudi, šmekeri, ovo, ono, ti dođeš meni... Pre svega, da vam kažem zašto smo se mi zakačili. Ja sam njega fino pitao da li mogu da snimim pesmu, snimio sam kaver na njegovu pesmu "Izvini, mama", iz sprdnje, ništa loše nisam uradio. On dolazi u lokal gde sam ja, pritom trenira dečko, video sam da je u teretani, kad me je šinuo sa desne strane... Ja sam se prvo izbezumio, zvezde sam video! - pričao je Boban, a u jednom trenutku se i rasplakao:

Printscreen Youtube/ IDJVideos.TV
Korona i Rimski

- Na sve to Rimski i još jedan lik naskaču na mog brata, drže njega, lik seda na mene i udara. A neki batica debeli stoji... Pazite se koga slušate, šta radite! Znate koji je osećaj kad vas neko tuče, a stoje tamo i gledaju vas neki dečak, devojčica i smeju vam se? Nek mi banuju sve, boli me uvo, smrdljivi Korona i smrdljivi Rimski!

Kako bismo proverili šta se tačno desilo i da li su tvrdnje tačne, kontaktirali smo Koronu, koji nam je objasnio da je u pitanju šala!

- Prenk je, ne bismo mi Bobija nikad - rekao je kratko reper. 

Sa tiktokerom nismo uspeli da stupimo u kontakt do objavljivanja ovog teksta, te nismo uspeli da saznamo da li je zaista neslana šala u pitanju ili ozbiljna situacija, ali su Bobanovi pratioci svakako burno reagovali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike