Skandalozno! Poznatom tiktokeru prostitucija normalan posao: Pobrojao i prijatelje koji se time bave! (VIDEO)

16.05.2022

19:20

0

Rečima da „to nije nije ništa čudno" pokrenuo je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, kao i zahteva da ga treba uhapsiti

Skandalozno! Poznatom tiktokeru prostitucija normalan posao: Pobrojao i prijatelje koji se time bave! (VIDEO)
Instagram screesnhot / redzumen

Oko mladog Raduna Bakića, poznatog modela i tiktokera, podigla se ogromna prašina, pošto je nedavno izjavio da je „prostitucija normalan posao" kojim se „i dosta njegovih prijatelja bavi". Skandalozna izjava već se uveliko prenosi putem društvenih mreža, pa i u video formatu:

- Imam dosta drugova i drugarica koji se bave prostitucijom i to nije ništa čudno. To je normalan posao. Svako ima želudac za svakakve stvari. Jedno vreme su mi i najbolji prijatelji bili iz te... Branše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADUN BAKIĆ🪬 (@redzumen)

 

Po njegovom mišljenju, najstariji zanat je na lošem glasu samo zbog „pojedinaca koji ga dovode u negativnu konotaciju". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADUN BAKIĆ🪬 (@redzumen)

 

- Za to su krivi idioti koji osim što povezuju taj posao sa prostitucijom, povezuju i sa lošim stilom, pušenjem trave i svi imaju u glavi da je modeling nešto prljavo, ali nije, ja i dalje cenim modele poput Naomi Kembel, koja nikada nije imala socijalnih ispada, to su prave putanje, ja se nadam da ljudi vide da ja idem tom putanjom, ja cigare ne pušim, a ne nešto drugo - objašnjavao je Bakić u razgovoru s „Republikom", pa nastavio o tome da li je on ikada dobijao kakve nepristojne ponude.

Printscreen TikTok
 

- Nisam imao nešto ozbiljno, ali mi je DM pun raznih polnih organa, ali nikada uživo mi nije rekao. To su sve neki lažni profili, nešto, mislim, likovi koji ne postoje, neke provokacije. Ja imam neke prijatelje u Njujorku, koji ne rade to, nego rade „Onlyfans", ali je slično tome i od toga baš dobro žive. Ali bolje da se bave prostitucijom, nego time, ja kada bih se bavio, ako bi cena bila 10.000 evra da uđe na taj sajt. Ako nekada poludim u 45. godini, da - zaključio je on.

Bonus video:

TikTok

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti