Korona umalo „pao" s Rimskim u Luj Vitonu! Obezbeđenje mislilo da su lopovi: Reperu pao mrak na oči! (FOTO/VIDEO)

02.10.2022

06:45

1

Izgledali su, kako je rekao, „kao božićne jelke", što je kod zaposlenih izazvalo sumnju

Korona umalo „pao" s Rimskim u Luj Vitonu! Obezbeđenje mislilo da su lopovi: Reperu pao mrak na oči! (FOTO/VIDEO)
sa marom - corona 7 - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Jedan od najpopularnijih srpskih repera, Predrag Miljković, koji nastupa pod imenom Korona, prošao je dug put od rodnog Leskovca i snimanja po kućnim studijima, do visokobudžetnih spotova i samog vrha „trending" liste na Jutjubu.

Sa kolegom i prijateljem Rimskim, čije ime inače glasi Premil Jovanović, stoji iza izdavačke kuće „KDM exclusive", a sarađivali su i imaju duete sa Tanjom Savić, Rastom, Foksom... Ekskluzivno za portal 24sedam, Korona je otkrio kako je delio parče hleba sa Rimskim dok su radili u Americi, kako su ga gledali u Luj Viton radnji u Cirihu, kao i šta misli o Ljubi Zemuncu.

Korona sa voditeljkom emisije Marijom Atanasković, 24sedam/Nenad Vujanović
 

Naime, Mašan Lekić ga je pozvao da uradi muziku za emisiju „Dosije" o Ljubi Zemuncu, što je on odmah prihvatio.

- Sećam se da mi je pokazao montažu tih prvih snimaka koje je imao, ja sam bio sa jednim drugarom i nakon tih prvih razgovora mene drug pita kako ću, ipak to ima veliku težinu, ja sam mu rekao da već imam ideju, ulazim u studio i snimam! To je neko vreme ludo u kojem su oni živeli i cela ta neka balkanska priča, gde svi mi imamo neku potrebu za odlaskom tamo u potrazi za boljim životom, pa nas onda putevi odvedu jedne na jednu, druge na drugu stranu. Sigurno je čovek koji je ostavio veliki trag na opštu kulturu ako mogu tako da kažem - rekao je u emisiji „24sedam sa Marom".

Nedavno je snimao spot za pesmu „Pop ikona" u kojem su korišćeni kadrovi njihovih nastupa po dijaspori, ali i kako provode slobodno vreme između koncerata po Evropi. Na jednom od snimaka je njihova poseta radnji Luj Viton u Cirihu.

- Sećam se kad smo ušli sa torbicama, mi na putu ti od silnih putovanja više i ne znaš ni šta nosiš na sebi, pa onda provališ da si kao božićna jelka u svim bojama, treša, „er maks", ceo fazon i Luj Viton, tačno nas pikiraju, evo stigli Balkanci, Pink Panteri, odmah za nama, gasi kameru, ko ste, šta ste? Ne znam, baš smo fini momci, nikad nismo ušli da pljačkamo niti bilo šta, nego hoću da potrošim pare. Često zna to i da me razbesni jer kad uđem u miru da potrošim krvavo stečene pare i ti me smaraš tu nešto, ideš ko, šta, što sam došao, aj' pusti me čoveče! - otkrio je reper voditeljki Mariji Atanasković.

Marija Atanasković, 24sedam/Nenad Vujanović
 

U mladosti je proveo neko vreme u Americi, pokušavajući, kao i svi, da zaradi za neki bolji život. Nije krio da se to uglavnom sastojalo od fizičkih poslova i suživota sa još sedam cimera u jednom stanu. U tom teškom periodu, doživeo je vrhunski izraz lojalnosti od Rimskog, koji ga je tad „kupio" za sva vremena.

- Sećam se u Americi, pošto smo živeli nas osmorica tu, šestorica Srba, jedan Jamajčanin i jedan Slovak i sad imaš jedan frižider u stanu i to je bukvalno pola one police dobiješ i tu se potrpaš i to što ti tu stane, to ti je to, niko ne dira tuđe, da neko nekom ne bi ruke polomio, jer svaki dolar je bitan. Jedne noći smo blejali tu, ja nisam u međuvremenu išao u market, baš je bilo surovo, neće ti da Jamajčanin da mu pojedeš hranu ili Slovak i ja gladan još mi se jede nešto slatko, ni Rimski tad nije stigao da ode do marketa, pitam drugog drugara vidim nešto jede, kao je l' imaš da mi daš, a ne brate, imam tri marčmeloua, ja jedem to je to. Surovo! Samo vidim dolazi Rimski iz kuhinje i nosi dva prčeta hleba sa džemom, jedan za sebe i kaže evo ga batana, Slađana! Dao mi je zadnje parče hleba, tu me je kupio da postoji ta briga i bratstvo i nešto što je i dan danas imamo!

Korona, 24sedam/Nenad Vujanović
 

Na šta je potrošio prve veće pare, gde voli da ode više nego na skupe egzotične destinacije i na koji način je gubitak oca uticao na njega, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije „24sedam sa Marom".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa Jutjub kanala 24sedam TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike