Svi misle da je njegov život savršen: Poznati tiktoker priznao da se bori sa mentalnim poremećajem

25.08.2021

20:59 >> 20:43

0

Izgleda da je on jedan od onih koji dobro razume šta znači poslati pravu poruku milionima fanova širom sveta koji ga prate

Svi misle da je njegov život savršen: Poznati tiktoker priznao da se bori sa mentalnim poremećajem
Copyright Noa Bek, Printscreen Youtube/ Noah Beck

Noa Bek, 20-godišnja TikTok zvezda, uzor je mnogim mladim ljudima koji ga prate na popularnoj društvenoj mreži. U intervjuu koji je dao za jedan poznati magazin, on je priznao da u njegovom životu nije uvek sve savršeno, te da se dugo bori sa poremećajem pod nazivom telesna dismorfija.

– Svi misle da je moj život savršen, ali i ja prolazim kroz probleme. Telesna dismorfija je pravi poremećaj. Bilo je trenutaka kada bih se pogledao u ogledalo i rekao sebi: “Tako ti i treba kad ne igraš fudbal i ne trčiš svakog dana” – priča Noa.

Telesna dismorfija je poremećaj mentalnog zdravlja u kome ne možete da prestanete da razmišljate o jednom ili više uočenih nedostataka u izgledu i o stvarima koje drugim ljudima možda nisu vidljive. Ipak, zbog toga ćete se osećati posramljeno i zabrinuti i izbegavaćete javna okupljanja.

– Nikada nisam bio depresivan. Nikada nisam bio anksiozan. Kada bih bio tužan dok sam odrastao, igrao sam fudbal ili razgovarao sa prijateljima i zaboravio bih na to. Društvene mreže su mi donele neke od takvih problema, ali se sa njima borim svakodnevno – zaključio je Noa.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike