Tamaru Đurić privodili, povezivali sa kriminalcima, najboljeg druga su joj ubili dok je bila pored, a sada bivšeg muža uhapsili

11.11.2022

13:52

0

Starleta je imala probleme sa zakonom, pa joj je policija jednom pretresala i oduzela besan automobil

Tamaru Đurić privodili, povezivali sa kriminalcima, najboljeg druga su joj ubili dok je bila pored, a sada bivšeg muža uhapsili
Nikola Kačarević i Tamara Đurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Tamara Đurić i sama je imala više puta problema sa zakonom, a danas je odjkenula vest i da je njen bivši suprug Nikola Kačarević priveden u velikoj akciji policije na Vračaru.

Starleta je tek nedavno obelodanila da se razvela od čoveka, koji je danas lišen slobode pod sumnjom da pripada kriminalnoj grupi koju su formirali vođe „Kavačana“ Radoja Zvicera.

Kako su mediji prenosili, crnogorske vlasti su joj 2018. navodno zabranile ulazak u tu državu, i to zbog bliskog odnosa sa jednim pripadnikom Škaljarskog klana. Nedavno je „Kurir“ objavio i snimak koji Tamaru Đurić dovodi u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom, u kome je jedan pripadnik njegovog klana navodno proziva da duguje novac njegovom šefu.

Antonio Ahel/ATAImages
Tamara Đurić

Kada je jednom prilikom i privedena nakon što joj je policija prestresla automobil u centru Begrada, iste godine u avgustu, izjavila je da su samo radili svoj posao.

- Policija je radila svoj posao. Kada su me zaustavili, nisam imala sva potrebna dokumenta kod sebe. Nije bilo nikakvog krivičnog dela, prekršaja, kao ni neprijatnosti. Automobil su zadržali zbog procedure - tvrdila je Đurićeva, a potpom tvrdila da nije imala saobraćajnu dozvolu i da će joj besan automobil marke "mbw" vratiti.

Međutim, list Kurir tada je pisao da je policija zadržala automobil kako bi utvrdila da li je ukraden.

Takođe, Tamara je bila bliska prijateljica Luke Radulovića, a pored kog je bila u trenutku kada je ubijen u jednom beogradskom klubu. Povodom Lukinog ubistva, ona se oglasila i poručila da je on bio njen „najbolji prijatelj i anđeo čuvar“, te u ispovesti otkrila detalje poznanstva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Kačarević

- Iako izgleda grubo, Luka je bio najemotivnija osobu koju pamtim. Svima je hteo da pomogne i sa svima je bio dobar, i zato ne znam ko bi se usudio na ovakav surov čin. Pisanja nekih medija da je ubijen zato što je nekoga ocinkario u policiji su apsurdna! Luka je, naprotiv, bio najveći mangup. To je jedino što sam mu zamerala, jer je uvek sebe zbog drugih ljudi dovodio do problema, a nikada nikome nije napravio problem - ispričala je starleta, dok su mediji pisali da imaju informacije da je Radulović bio osuđivani diler kokaina i čovek koji je „bentlijem“ presekao kolonu predsednika Aleksandra Vučića, te da se veruje da je ubijen u obračunu za prevlast na narko-tržištu prestonice.

Printscreen/Facebook/Luka Radulović/Youtube/Rudar7
Luka Radulović

Luka je uhapšen zajedno sa još dvojicom članova obezbeđenja kluba "Nana", a krajem marta je protiv trojke podignuta i optužnica, pisao je tada Blic. 

Bahatost starlete isplivala je na površinu prošle godine, kada je uhvaćena kako parkira svoj "ferari" na mestu obezbeđenom za invalide u luksuznom delu prestonice. 

- Nije lepo parkirati se na mesto invalida, nekom je to neophodno, ali baš dva minuta, mislim da to nikome ne može da predstavlja ne znam ni ja kakav problem. Zato je nekoj iskompleksiranoj ženi sa trećeg sprata to jako smetalo. Ne sažaljevam osobe sa invaliditetom, invalida ima raznih, ali poštujem da je nekom to neophodno - rekla je nakon toga.

Antonio Ahel/ATAImages
Tamara Đurić

Podsetimo, Đurićeva se udala prošle godine za Nikolu, s kojim ima ćerku. Par se venčao u Hramu Svetog Save, a starleta je došla u uskoj beloj haljini i belim šeširom. Njih dvoje imali su i prekid veze samo dva meseca nakon što se porodila u januaru 2021. godine. Ipak, u oktobru ove godine oni su se razveli i crkveno.

- Razvela sam se sporazumno. Divno iskustvo u koje sam ušla čistog srca i izašla čistog obraza. Uz Božiju pomoć nastavićemo pravim putem - rekla je nedavno Tamara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike