Soraja puštena na kućno lečenje! Starleta otvoreno i o bivšem koji ju je uhodio: Oporavljaću se mesecima!

10.11.2022

15:15

0

Soraja puštena na kućno lečenje! Starleta otvoreno i o bivšem koji ju je uhodio: Oporavljaću se mesecima!
Soraja Vučelić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Soraja Vučelić istakla je javno da se posle saobraćajne nezgode koju je doživela oseća dobro, te da je brzo puštena i na kućno lečenje. Svakako, pred njom je nekoliko meseci oporavka.

Sa druge strane, starleta je iskoristila priliku pa se za jedne domaće medije dotakla i izvesnog bivšeg od kog „mora da se krije čak i po zdarvstvenim ustanovama, jer je on uhodi." Kako je njen emotivni partner totalno druga osoba, rešila je da stane gradskim pričama na put.

- Primorana sam da reagujem. Najpre moram da kažem da muškarac sa kojim me dovodite u vezu nije dečko sa kojim sam ja u bilo kakvom odnosu. Mene niko nije pozvao da me pita bilo šta o tome, već piše ko šta hoće i navodi insinuacije koje nemaju vezu sa mnom. Jedino što je tačno da sam imala udes - kazala je Soraja za „Kurir", pa nastavila o tome kako je zadobila tek lakše povrede, pa je zato na kućno lečenje bila puštena prilično brzo.

- Na sreću, prošla sam s lakšim povredama i brzo sam puštena na kućno lečenje. Želim ovim putem da zamolim da me niko ne dovodi u vezu sa oženjenim muškarcima i sa ljudima koje i ne poznajem. Moj emotivni partner je totalno druga osoba od one sa kojom me javnost povezuje. Zato moram da reagujem da se laž ne bi širila u pogrešnom smeru - objasnila je ona.

Zatim, zaključila je rečima:

- U svakom slučaju ukoliko se nastavi da me neko od medija povezuje sa muškarcima koji nisu moji partner biću prinuđena da reagujem - naglasila je Vučelićeva, poručivši da se dobro oseća, te da će se narednih meseci samo oporavljati.

Takođe, kazala je kako vozilom nije upravljala ona, te da isto nije uništeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike