Soraja ispred klinike u Hrvatskoj imala obezbeđenje za slučaj da joj dođe bivši? „Bio je normalan sve dok ga nije ostavila!"

09.11.2022

20:25

0

Zajedno su bili nekoliko meseci, ali on se mnogo duže ne miri s time da je kraj

Soraja ispred klinike u Hrvatskoj imala obezbeđenje za slučaj da joj dođe bivši? „Bio je normalan sve dok ga nije ostavila!"
Soraja Vučelić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nema koga nije zatekla vest o udesu Soraje Vučelić, posle kog su se lekari, prema tadašnjim navodima pojedinih medija, borili za starletin život. Međutim, pošto je jedna njena drugarica objasnila da je u pitanju bilo nagnječenje rebara, te da joj život nije baš visio o koncu, pojavila su se šuškanja da je Vučelićeva - čitavu dramu lažirala.

Međutim, istina je mnogo drugačija.

Soraja jeste bila operisana u Hrvatskoj zbog povreda koje je zadobila, ali je što se daljih detalja tiče „primorana na tišinu najpre zbog izvesnog bivšeg dečka koji je mesecima proganja", prenose domaći mediji pisanje „Republike". Zbog njega se, kažu, krije i po zdravstvenim ustanovama. Nije nimalo naivan i, prema daljim navodima, opsednut je Vučelićevom s kojom je nekoliko meseci bio u ljubavnoj vezi. Kada ga je ostavila, međutim, nije mogao to da prihvati, pa ju je stalno pratio, ali joj i pretio.

- Soraja je bolje, juče je imala još jednu intervenciju pod lokalnom anestezijom. Informacija da je lažirala udes ju je baš potresla pošto je to daleko od istine. Iskreno da vam kažem, ona mora da se krije, prosto je primorana da se krije po bolnicama zbog bivšeg dečka koji je uhodi - rekla je Sorajina drugarica za pomenute medije, pa dodala kako je momak zaluđen njom i da ona nikako ne može da ga se reši.

- Taj dečko živi u Nemačkoj i kada bi javnost saznala u kojoj privatnoj bolnici Soraja leži, on bi se kroz nekoliko sati tamo pojavio. Zbog toga se sve to drži u tajnosti, zato ona mora da ćuti i ne otkriva gde je. Mesecima je proganja, verujte da ispred klinike u Hrvatskoj čak i obezbeđenje ima samo da je on ne bi pronašao. Dečko ne može da prihvati da je između njih sve gotovo, pa je stalno prati, a u jednom trenutku joj je i pretio.

On je, prema daljim tvrdnjama izvora, tek posle kraha ljubavi „pokazao svoje pravo lice".

- On je zaista bio normalan dok su Sara i on bili zajedno. Međutim, kada se sve to završilo on je počeo da se interesuje gde je ona, čak i da je, na neki način, kontroliše. Njoj je to baš smetalo, a posle ju je i uplašilo. Soraja je i sada u strahu, baš zbog svega toga i ne želi da se slika niti pokazuje u kojoj je klinici - zaključila je drugarica za pomenute medije.

Soraja Vučelić, Instagram printscreen/sorajavucelic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike