Soraja Vučelić ide u Moskvu na oporavak: Starleta ne može da govori i da se pomera

09.11.2022

14:16

0

Ona je smeštena na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj, a dalji oporavak se planira u Rusiji

Soraja Vučelić ide u Moskvu na oporavak: Starleta ne može da govori i da se pomera
Soraja Vučelić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Soraja Vučelić doživela je ozbiljnu saobraćajnu nezgodu u subotu kada se blizu granice sa Albanijom kombi zakucao u njen „Mercedesov” džip. Ona je prevezena u Hrvatsku gde je operisana drugi put, a sada izvor blizak njoj za Informer otkriva u kakvom je stanju. 

Kako se saznaje, popularna starleta se oporavlja na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj, a čim joj bude malo bolje, plan je da je prevezu u Rusiju na dalji oporavak.

Antonio Ahel/ATAImages
Soraja Vučelić

- Soraja je operisana i i dalje je pod sedativima i lekovima protiv bolova. Ovde je u jednoj privatnoj klinici u kojoj lekari čine sve da se ona što pre oporavi, a i mi se trudimo da ima privatnost. Posebno smo vodili računa da ne cure informacije kako bi ona imala mir. Plan je da kada se malo bude oporavila otputuje u Moskvu na oporavak, ali to je i dalje nemoguće jer je tek operisana, nije u stanju čak ni da govori, niti da se pomera - otkrio je izvor blizak Soraji za Informer.

Instagram printscreen/sorajavucelic
Soraja Vučelić

 

Podsetimo, mediji su prenosili kako su Vučelićevoj u teškoj saobraćajki koju je imala u blizini Albanije slomljena rebra, a imala je i unutrašnje krvarenje zbog čega je operisana. Međutim, njena drugarica, koja je u kontaktu sa Sorajom, tvrdi da starleta ima samo nagnječenje rebra

- Sada sam dobro, nisam imala ozbljnije povrede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve OK - kazala je Soraja kada se javila svojoj prijateljici, piše Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike