Zavirite u dom Kije Kockar: Praznična atmosfera već vlada, a uspomene iz prošlosti će vas iznenaditi! (VIDEO)

10.11.2022

16:11

1

Mnogi smatraju da je malo poranila

Zavirite u dom Kije Kockar: Praznična atmosfera već vlada, a uspomene iz prošlosti će vas iznenaditi! (VIDEO)
Kija Kockar - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar 2017. preko noći je dospela u medijsku žižu, a od tada, pa sve do danas oprobala se u raznim profesijama. Od stjuardese, preko rijaliti pobednice i pevačice, pa do spisateljice. Najduže se zadržala na estradi, a nedavno je na svom Tviter nalogu bilo naznaka o tome da ide u politiku, budući da je obećala promenu za sve žene u Srbiji.

Nakon pobede u rijalitiju, Kija je 2018. godine napisala i svoju prvu knjigu ''Moj potpis'' što je izazvalo opšti haos na javnoj sceni. Kockareva se nedavno zbog pomenute knjige našla na stubu srama, jer se ista knjiga na sajmu knjiga u Beogradu ove godine prodavala po deset puta jeftinijoj ceni i to u delu za oštećene knjige. Korisnici društvenih mreža su burno reagovali na ovo, a fotografija Kijine knjige po mnogo jeftinijoj ceni je obišla internet.

S obzirom da je trenutno u medijskoj ilegali, Kristina je priznala da uveliko radi na novom projektu. Naime, pevačica uz pomoć advokata piše novu knjigu, u kojoj će, kako pišu mediji, raskrinkati sve koji su je povredili i sabotirali svih ovih godina.

ATAImages/Antonio Ahel
Kija Kockar

Budući da se bliži vreme praznika, Kija se na svom Instagramu pohvalila atmosferom iz svog doma u Beogradu, koji je uveliko okićen. Nema sumnje da pevačica uživa u prazničnoj atmosferi, sa kojom je malo poranila. Ovakvi dani nas obično vraćaju u detinjstvo, kog se pevačica nedavno prisetila u velikoj ispovesti.

Ono što je svima zapalo za oko jesu Kijine fotografije iz detinjstva i uspomene, a šarene novogodišnje lampice krasile su čitav stan. Ono što je čudno jeste to štp nema jelke, našta se i sama pevačica osvrnula: - Može bez jelke? Malo retro kič - napisala je Kristina.

Antonio Ahel/ATAImages
Kija Kockar

Podsetimo, Kija se nedavno požalila na monstruozne poruke koje dobija putem društvenih mreža već četiri godine, tačnije otkako je bila akter afere tokom učestvovanja u rijaliti programu, a misli da joj gadosti najčešće pišu fanovi njenog bivšeg supruga Slobodana Radanovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike