Kija Kockar opet piše knjigu, ali je sada unajmila i advokate: Raskrinkaće sve koji su je povredili i sabotirali!

18.10.2022

08:19

1

Pevačica i nekadašnja pobednica rijalitija, hronološki će opisati pojedine događaje iz života

Kija Kockar opet piše knjigu, ali je sada unajmila i advokate: Raskrinkaće sve koji su je povredili i sabotirali!
luksa_kzn_01032022_0110 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica i pobednica rijalitija Kristina Kija Kockar napravila je veliki "haos" kada je pre četiri godine objavila knjigu "Moj potpis".

Iako su je mnogi kritikovali, naročito jer je promociju napravila na Sajmu knjiga, mnogi su je još više zavoleli i zdušno pročitali njenu prvu knjigu. Kako je trenutno na delimičnoj pauzi u medijima, otkriveno je zašto je zapravo nema. Došao je momenat da radi na novom projeknu.

- Period nakon završetka rijalitija iako deluje glamurozno, za Kiju je bio izuzetno težak i turbulentan - počinje izvor blizak pevačici i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Kija Kockar

- Rešila je da napiše drugu knjigu u kojoj će izneti istinu o svemu što se dešavalo nakon prve knjige i daće odgovore na pitanja koja su tamo postavljena, ali su ostala bez dubljeg i detaljnog obrazloženja. Knjiga „Moj potpis“ je izašla odmah nakon Kijine pobede i ona sama ju je percipirala kao neku vrstu izuzetno velikog intervjua koji je samo delimično oslikao nju, njena osećanja i promene u životu koje su joj se desile preko noći, protiv njene volje - objašnjava izvor za "Alo".

Ona je ovome pristupil ozbiljno, a ono što je interesantno jeste da pored prijatelja koje konsultuje kako hronološki ne bi preskočila neki detalj, ona je angažovala i mali tim advokata.

- Kristina je počela da piše. Ne želi da žuri i ne želi da nešto preskoči. Tačno je da se često konsultuje i sa nekoliko advokata jer želi da sve iznese, a da ne povredi privatnost onih o kojima piše, pa želi da se i pravno i umetnički zaštiti i osigura. Jedna od najvećih dvojbi joj je da li će o ljudima koji su je sabotirali i koji su joj naudili kako privatno, tako i poslovno pisati pod pravim imenima ili će im nadenuti nova imena - ističe izvor upućen dobro u ovu priču.

ATAImages/ M.M.
Sloba Radanović i Kija Kockar

Prva knjiga Kockareve izašla je 2018. godine i imala je dva izdanja, a prodata je u rekordnom roku.

- Knjiga „Kija, moj potpis“ je moja istina, moja autobiografija o stvarima koje su mi se desile u životu. To je samo mali deo i odgovor na pitanja koja su mnoge zanimala. Kad kažem mali deo, zaista mislim mali. Moj život je pun padova, uspeha, sreće i nesreće kao i kod svakog čoveka, ali ipak na moj način - rekla je Kija svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike