„Kupili Kijinu knjigu ili žvake, isto vam je"? Pre nekoliko godina svi trčali po primerak, a sad je priča mnogo drugačija!

29.10.2022

18:55

1

Pevačica je „Moj potpis" predstavila javnosti 2018. godine - ni tada nije bila skupa, ali je iznosila značajno više nego sada

„Kupili Kijinu knjigu ili žvake, isto vam je"? Pre nekoliko godina svi trčali po primerak, a sad je priča mnogo drugačija!
Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar je pre četiri godine, 2018, predstavila javnosti knjigu koja nosi naziv „Moj potpis". U njoj je otkrila brojne detalje svoje privatnosti, a za nju su se u tom periodu mnogi utrkivali, te i bez razmišljala „davali" po oko 500 dinara samo da bi što bolje upoznali Kockarevu.

Danas, situacija je mnogo drugačija.

Na Sajmu knjiga se ovo štivo pojavilo 10 puta jeftinije i prodaje se u delu za oštećene knjige, prenose domaći mediji. Korisnici društvenih mreža su i te kako imali šta da kažu na ovo, sa druge strane.

Od poruka: „I to je mnogo", pa sve do: „Toliko koštaju i žvake u prodavnici", prenosi „Blic", bilo je raznih komentara. „Bruka za Kiju" takođe je jedan od njih s kojim se mnogi slažu.

Podsetimo, Kija je u ovoj knjizi „progovorila" o mnogo čemu što je veoma interesovalo domaću javnosti - toliko da je prilično malo onih koji nisu sebi pribavili jednu kopiju. Čitaocima se obraćala bez ijedne zadrške, a prolazila je teme kao što su njeno detinjstvo, nevera tadašnjeg supruga, pevača Slobe Radanovića, kao i narušeno zdravstveno stanje.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike