Kija dobija monstruozne poruke i tvrdi da su od Slobinih fanova: Oglasio se i pevač nakon što ga je bivša javno prozvala

11.10.2022

15:09

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je priložila i neke od jezivih poruka koje joj stižu

Kija dobija monstruozne poruke i tvrdi da su od Slobinih fanova: Oglasio se i pevač nakon što ga je bivša javno prozvala
Kija Kockar i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Kija Kockar požalila se na monstrozne poruke koje dobija putem društvenih mreža već četiri godine, tačnije otkako je bila akter afere tokom učestvovanja u rijaliti programu.

Kako je napisala na Tviteru, poruke joj stižu od fanova bivšeg supruga,Slobe Radanovića, zbog čega i njega smatra odgovornim.

 - Da li neko blizak ili nepoznata osoba, ali četiri godine me na socijalnim mrežama maltretiraju (a uživo mogu da popuše k*rac) fanovi Slobe Radanovića, kome definitivno ništa nisam učinila, niti nekom u njegovoj porodici... Dok je obratno bilo drugačije. Lično sam mu rekla šta sam imala,. imate i knjigu. Gospodin "zauvek ću biti tu za nju" Sloba neka se pozabavi svojim fanovima. A to da li Bobo tebe blate - zaslužio si, ja nisam. Pomiri se sa tim. Srećno u životu, odoh sad na rođendan - napisala je Kija i izazvala buru reakcija na Tviteru, a potom je u razgovoru za Pink.rs i priložila neke od poruka koje joj pristižu, u kojima je internet korisnici vređaju, prete joj smrću, a neki čak otvoreno priznaju da se služe magijskim ritualima ne bi li joj naudili.

Kija je potom za pomenuti portal istakla i da je njen bivši mogao da zaustavi linč koji doživljava da je hteo, ali da "verovatno potajno uživa u svemu što joj se dešava". 

24sedam/Danica Božović
Kija Kockar

- Jadna zakonita žena sa pola jajnika, tri tumora od prevelike želje i brige za popularnošću i pobedom. Imaš je, da li si srećna; Neće joj nijedna gatara pomoći, a kamoli doktori. Kad tad će joj auto samo izgoreti, zapamti šta ti kažem; J*bem ti tvoju Kiju, da Bog da sutra crkla; Davno sam ja nju urekao i kunem je svaki Božiji dan otkako je izašla iz "Zadruge". Sve što sam je kleo, ispunjavaju mi se želje polako; Biće vama Kija pokojna. Uzmem njenu sliku, stavim na pod, okrenem sveću naopačke, upalim je i malo po malo kapljice po njoj - samo su neke od jezivih poruka koje pristižu pevačici, kojima treba stati na put.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Ovim povodom oglasio se i njen bivši suprug Sloba Radanović, koji je samo kratko poručio:

 - Nemam komentar. Pozdrav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike