Breda Pita pitali ko je najzgodniji muškarac na svetu, njegov odgovor je hit!

25.09.2022

21:30

1

Glumac je izabrao veoma aktuelnog kolegu, ali i jednog za kog ima poseban razlog

Breda Pita pitali ko je najzgodniji muškarac na svetu, njegov odgovor je hit!
Tan2022-9-8_19153803_0 - Copyright Tanjug/ Joel C Ryan/Invision/AP

Čuveni Bred Pit od prvog dana kada je postao poznat važio je za jednog od najlepših i najzgodnijih muškaraca na svetu. To se nije menjalo ni tokom godina, ali je sada prvi put on morao da kaže svoje mišljenje na ovu temu.

Naime, u intervjuu za časopis "Vog", jedno od pitanja koje je postavljeno Bredu bilo je da navede ko je za njega najzgodniji muškarac na svetu.

Profimedia
Bred Pit

- Znate, što se tiče glumačkog sveta, jer to je moj svakodnevni posao, moj prvi odgovor je Pol Njuman. Zato što je ostario vrlo graciozno i dostojanstveno - rekao je glumac, pa nastavio:

- I prema svim izveštajima bio je stvarno posebno, darežljivo, toplo i iskreno ljudsko biće. A ako moram imenovati nekoga iz sadašnjosti, pa moram reći da je to Džordž Kluni, jer zašto je*eno ne?!

Profimedia
Bred Pit i Džordž Kluni

Isečak ovog intervjua je objavljen na službenom Instagram nalogu časopisa, a za njegov odgovor su mnogi komentarisali.

"Postaviti ovo pitanje Bredu Pitu, a odgovor je očito on sam", "Pa odgovor je Bred Pit", "Bred zna da je broj jedan", "Mogao si reći svoje ime, svi bismo se složili" - bili su samo neki od komentara.

Inače, poznato je da su Bred Pit i Džordž Kluni dugogodišnji prijatelji i saradnici, s obzirom na to da su nekoliko puta bili zajedno ispred kamera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike