Prvi trening Krstinje Todorović: Pevačica krenula u teretanu, utegla se u helanke (FOTO)

08.11.2022

23:31

1

Pevačica se u želji da što bolje oblikuje telo posvetila treninzima

Prvi trening Krstinje Todorović: Pevačica krenula u teretanu, utegla se u helanke (FOTO)
Krstinja Todorović - Copyright Instagram printscreen/krstinja_official

Pevačica Krstinja Matanović ranije Todorović je uz pomoć operacije smanjenja želuca uspela da drastično smanji broj kilograma, a nakon čega je usledila operacija uklanjanja viška kože koju je finansirao Saša Popović. 

Zahvati su uspešno obavljeni, a uz poseban režim ishrane Krstinja je uspela da izgubi čak 90 kilograma, i na tome se ne zaustavlja. Posle svih zahvata koje je imala, ona je krenula na oblikovanje tela kako bi imala odličnu figuru. 

Krstinja se putem društvene mreže Instagram pohvalila fotografijom iz teretane na kojoj pozira u sportskoj opremi koja je istakla sve njene obline.

 

 

- Prvi trening. Krenula sam u nove pobede. Nakon svih zahvata, došlo je vreme novih navika i oblikovanja tela. Radujem se - napisala je Krstinja na Instagramu.

Podsetimo, prethodni meseci su za Krstinju bili veoma turbulentni, imala je dva ozbiljna zahvata, razvela se, našla novog dečka - takoreći promenila je život iz korena.

Instagram printscreen/krstinja_official
Krstinja Todorović

- Ja sam bila svesna da će postojati ljudi koje će radovati tome, a i dežurni kritičari koji će to kritikovati tako da sam sebe tu isključila. Ne čitam šta se piše, poučena radnjama koje su se dešavale dok je još razvod bio aktuelan, shvatila sam da je to normalno u ovom poslu. Ne čitam komentare, uživam 100% u svojoj ljubavi – iskrena je bila zvezda “Granda“ dok je pričala o novoj ljubavi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike