"Umorna sam od te gungule i brzog mršavljenja" Krstinja je oslabila 90 kilograma, ali mora još: Doktor mi je rekao...

20.10.2022

13:26

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica će se ovom izazovu ipak posvetiti nešto kasnije

"Umorna sam od te gungule i brzog mršavljenja" Krstinja je oslabila 90 kilograma, ali mora još: Doktor mi je rekao...
krstonja - Copyright Instagram printscreen/krstinja_official

Pevačica Krstinja Todorović imala je buran period iza sebe u kojem je pronašla put na srpskoj muzičkoj sceni, smršala preko 90 kilograma, razvela se od supruga i našla novog partnera! Iako je mnogo promena iza nje, te sada ponovo sjajno izgleda, Krstinja nije u potpunosti zadovoljna trenutnom kilažom, već će se potruditi da i pored toga što je drastično smršala, skine još koji kilogram.

- Doktor mi je rekao da moram da skinem još tih famoznih sedam kila, e sad, stala sam na određenom broju i moram da se aktiviram da bih skinula još tih sedam - kaže pevačica koja je odlučila da ne žuri u ovoj nameri.

Instagram printscreen/krstinja_official
Krstinja Todorović

- Smatram da sam zaslužila da malo odmorim od sve te gungule i svog tog brzog mršavljenja, i u nekom budućem periodu će se to i desiti - najavila je pevačica koju ipak to remeti u snimanju svog spota prvenca. Iako je planirala da pesmu već objavi, sačekaće da još malo smrša, kako bi sa svim bila potpuno zadovoljna.

Instagram printscreen/krstinja_official
Krstinja Todorović

- Trebalo je to već da bude gotovo, ali mi kile prave problem, ne izgledam kako sam zamislia.. Aktiviraću se vrlo brzo, a kad dođe do aktivacije doći će i do detonacije - završila je Krstinja za Grand.Nova.rs.

Podsećanja radi, Krstinja je uspela da smrša uz pomoć operacije smanjenja želuca, nakon čega joj je Saša Popović platio operaciju uklanjanja viška kože.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike